Se vem som är tillbaka: Blue Screen of Death tillbaka i Windows 11

0 Shares

Funktionen har återvänt för att förfölja Windows 11-datorerna för Insider-programanvändare, men den kommer snart att komma till din PC

Microsoft släpper ytterligare en buggfixuppdatering för Windows 11 på sina Insider Program Beta och Release Preview-kanaler. Uppdateringen (versionsnummer 22000.346) tar tillbaka en ikon för nördkultur: den Blåskärm. Fixar även renderingsproblem angående aktivitetsfältet och Start-menyn.

I den här uppdateringen har Microsoft även löst andra systemproblem, som inkluderar buggar i Bluetooth-ljudvolymkontrollen, problem med att köra vissa 32-bitarsapplikationer och en mängd skrivarrelaterade problem, bland många andra saker.

tillbaka från dödens blå skärm

Ännu ett fynd i uppdateringskoderna avslöjar en berömd – och hatad – visuell egenskap hos äldre versioner av Windows: Blue Screen of Death. Ja, hon är tillbaka. Som i tidigare system visas skärmen när ett fel “hänger” Windows på ett sådant sätt att endast en omstart får det att fungera igen.

Blue Screen of Death (eller BSOD) har blivit ikonisk i sin egen rätt, med ett mycket aktivt Reddit-community dedikerat till att hitta den och andra datorbuggar.

Uppdateringar når vanligtvis Insider-kanalen några dagar eller veckor innan de släpps till allmänheten. Med andra ord, om du saknar den blå skärmen av död som plågar ditt liv precis vid den tidpunkt då du behöver din dator för att fungera som mest, kommer det att ta några veckor innan uppdateringen kommer.

Avatar av André Luiz

Grundare och chefredaktör för Tekimobile Media. Förutom att vara entreprenör arbetade han i 20 år med elektronik och telekom tills han bestämde sig för att ägna sig 100 % åt innehållsproduktion.

0 Shares