Se upp! Internet fylls med Halo Infinite spoilers

Se upp! Internet fylls med Halo Infinite spoilers

Betas avsaknad

Halo Infinite 2021

Problemet kommer direkt med multiplayer -betaversionen av Halo Infinite som Microsoft lanserade igår 29 juli. Denna beta är avsedd för spelare att prova de första penseldragen i multiplayer medan företaget passar på att hitta fel och korrigera dem. Så långt så bra verkar det dock som att utvecklarna har missat några kampanjfiler inne i beta, och om de hittas kan de förstöra vissa överraskningar.

Detta har förklarats av den kreativa chefen för Halo Infinite, Joseph Staten, som på Twitter bekräftat att betaversionen innehåller en serie filer relaterade till Halo Infinite -kampanjen som innehåller spoilers.

Dessa spoilers skulle påverka historiens utveckling, eftersom de uppenbarligen skulle avslöja detaljer om handlingen genom beskrivningen av några av målen som ska slutföras, de skulle innehålla några beskrivningar av handlingen och det verkar till och med som en av de avgörande vändningarna av berättelsen och förstör därmed vad som kan vara en av överraskningarna i handlingen.

Var är spoilersna?

Vi kommer inte att reproducera spoilersna som syns på internet, så du hittar dem inte här. Hur som helst, om du inte har något emot att titta framåt och upptäcka några av de överraskningar som spelet kommer att ha, måste du bara söka på sociala nätverk för att hitta detaljerna.

Det värsta är att filerna inte var synliga eller något liknande, men det har varit en grupp dataminatorer som har ansvarat för att titta på tarmarna i detta betaversion av spelet.

När släpps Halo Infinite?

Halo Infinite 2021

Efter att ha drabbats av den försening som hindrade den från att lansera Xbox Series X, fortsätter Halo Infinite att arbeta med att slutföra utvecklingen för att komma i tid i slutet av året. Microsoft har föredragit att vara försiktig vid det här tillfället och har för närvarande inte gett någon aning om när den nya Halo kommer att säljas.

Vad som verkar vara ett par missförstånd ger dock de första ledtrådarna om lanseringsdatumet, eftersom om vi för några månader sedan såg att själva Halo Infinite -filen på Microsofts officiella webbplats talade om den 15 november, nu Xbox -kontot i Mexiko nämner också november månad i en publikation om Halo, något som nästan skulle bekräfta lanseringen av spelet för den månaden.

November månad skulle markera ett år sedan spelet försenades med avseende på det första lanseringsdatumet, så det kan i själva verket vara det nya slutgiltiga datumet eller helt enkelt en tidsfrist som företaget har satt som gör det möjligt att erbjuda en tidig lansering. Vi satsar på den första.

Relaterade Artiklar

Back to top button