Se steg för steg hur du löser in FF-koder

0 Shares

Redeeming Code FF är något nytt för spelare Free Brand. Även känd som Codiguin, dessa koder erbjuder många belöningar som skinn, resurser, karaktärer, diamanter och mer. I den här snabbguiden ser vi var och hur du kan rädda.

I den här artikeln hittar du:

Hur löser man in FF-kod?

Innan vi vet hur man löser in FF-kod är det viktigt att veta var man kan hitta. Koderna skickas till olika influencers som ansvarar för att distribuera dem på och på sociala nätverk. Lite senare, låt oss prata om hur du kan vara snabb och rädda före alla andra. Låt oss nu gå till genomgången nedan för att ta reda på hur du löser in FF-koderna.

 1. Med koden i handen, gå till webbplatsen www.reward.ff.garena.com/enlös in kod ff 1
 2. Välj hur du vill logga in på sidan, det är viktigt att kontot är kopplat till spelet.
 3. Koden kommer att vara 12 tecken lång, skriv den på nästa skärm och klicka sedan på Bekräfta.i bilden ser vi var du ska ange din kod
 4. Efter att du har löst in din ff-kod, Grattis! Lyckades inlöst, detta visar att koden har lösts in.
 5. Belöningen kommer till spelposten inom 30 minuter.

Om ett fel uppstår kan du ha skrivit fel i koden eller så har någon annan löst in den tidigare. Genom att följa dessa steg kommer du att veta hur du lägger kod i FF. För att vara snabbare i dina koder har vi några tips.

Så här löser du in FF-kod: tips för att bli snabbare

En av de saker som kan hjälpa dig är att känna till de viktigaste influencers, som har koderna. Vi kan nämna några här, och du kan slå upp dem på Twitter. Några av dem är listade nedan.

 • @nobrutv
 • @samiraclose
 • @loud_babi
 • @loudgg
 • @umadanii
 • @paidafa
 • @buxexa_ff
 • @el_dizkil
 • @loud_victor

Nu när du känner till några influencers som tillhandahåller FF-koder är det viktigt att göra några saker. Lämna en sida som redan är öppen, inloggad med spelkontot, detta hjälper dig att inte slösa tid.

Lämna aviseringar om dessa personers sociala nätverk aktiverade. Du kommer snart att meddelas när någon släpper något. En annan viktig sak att inte slösa tid är att inte ge upp ens med misstag. Om du får ett fel när du anger koden, försök igen. Med dessa tips kommer du att kunna lösa in FF-koder före alla andra.

avslutande

Vi hoppas att du med vår snabbguide har lyckats lösa in kod FF, (eller lösa in Codiguin från Free Brand) utan problem. Och bli den bästa spelaren med nya belöningar. Har du några frågor? Hade du några problem? Låt oss veta i kommentarerna.

Några frågor besvarade om Codiguim gör Free brand

Hur man räddar Codiguim in Free Brand?

 1. Gå till www.reward.ff.garena.com/en
 2. Logga in på webbplatserna med kontot kopplat till spelet
 3. Ange den 12-siffriga koden och klicka på Bekräfta.
 4. Efter räddningen, grattis! Framgångsrikt inlöst (klicka här för mer information)

Vad är Codiguim eller FF-kod?

Koderna för Free Fire erbjuder många belöningar som skinn, resurser, karaktärer, diamanter och mer. I den här snabbguiden ser vi var och hur du kan rädda.

0 Shares