Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Se Galaxy S20 Live Stream på Galaxy Unpacked 2020 Launch Event

Den här guiden förklarar hur du tittar på Galaxy S20 livestream på Galaxy 2020 Unpacked lanseringsevenemang. Samsung är redo att avslöja sitt senaste flaggskepp Galaxy, antagligen döpt till Galaxy S20. Evenemanget är planerat att starta senare idag kl. 11:00 Pacific State Time (PST) i San Francisco. Med bara timmar kvar, här är hur du kan ställa in live och se hela tillkännagivandet utvecklas. Vi har officiella länkar för stream-evenemang som låter dig se Galaxy S20 livestream.

En flip-telefon med det ryktade namnet Galaxy Z flip förväntas också avtäckas vid evenemanget. I likhet med Galaxy Fold kommer Galaxy Z flip att ha en vikbar skärm men i vertikal orientering. Samsung hade en blandad respons med Galaxy Fold men förhoppningsvis har varumärket lärt sig av erfarenheten och har skapat en bättre hopfällbar telefon. Allt ska avslöjas senare idag officiellt. Samsungs Galaxy S20 livestream startar ungefär klockan 11 PST.

Samsung Galaxy Unpacked 2020, Galaxy S20

Se Galaxy S20, Galaxy Z Live Stream från Galaxy Unpacked 2020

Som med alla moderna telefonsläpp har mycket spekulerats, läckt och ryktats. Ett framträdande rykte som de flesta har kommit överens om är det faktum att istället för att gå med Galaxy S11 för att följa förra årets Galaxy S10-serie, kommer Samsung att gå med Galaxy S20.

Samsung kommer återigen att använda sin egen officiella webbplats för att streama lanseringsevenemanget Galaxy S20 och Galaxy Z. För att lyssna och se den officiella livestreamen, läs vidare.

Följande länkar startar videoströmmen kl 11:00 PST.

Varumärket har mestadels använt sin officiella YouTube-kanal för att strömma lanseringsevenemang så förhoppningsvis, när vi närmar oss tidpunkten för evenemanget, kommer en YouTube-länk att publiceras som kommer att uppdateras här så snart vi har den.

UPPDATERING: YouTube-länk har bifogats!

Samsung Galaxy S20 Lanseringsevenemang Officiell teaser-video

Det har lanserats en teaser-video för evenemanget. Videon är inte lika med någon konkret information om vad som är kommande, men det retar några former som kan antyda designen av de nya produkterna.

Här är teaservideon: