Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Sätt ihop dina bilder med PhotoAffix för Android

Gillar du att kombinera flera bilder för att göra en? Tidigare har vi behandlat Screener som hjälper dig att göra dina bilder och skärmdumpar vackra genom att lägga till ramar, effekter och filter till bilderna. Nu kan du använda PhotoAffix för att kombinera flera skärmdumpar av en app eller flera bilder till stora enstaka bilder som ett enkelt collage.

PhotoAffix är free öppen källkod app tillgänglig på git-hub. Appen är fortfarande i beta, vilket betyder att du kan stöta på några buggar. Förutom att appen är riktigt snabb och smidig. Byggd med materialdesign gör denna app vacker och lätt att använda. Det finns inga många alternativ för att konfigurera den här appen. Du kan justera bakgrunden bakom bilderna och avståndet.

PhotoAffix är lätt att använda, allt du behöver för att välja bilderna på din enhet och trycka på Affix-knappen längst upp. Appen kommer att skapa en kombinerad enskild bild på flera megapixlar beroende på dina bilders storlek och kvalitet. Hur man kombinerar hastigheten beror på vilka enheter du använder. Vi provade nexus 5 och det tog 3-4 sekunder att kombinera 4 bilder till en.

Du kan ladda ner PhotoAffix från git-hub. Det är ännu inte tillgängligt på Google Play Butik. Även om du kan lite android-programmering kan du anpassa appen efter dina behov eftersom den här appen är öppen källkod. Du kan ladda ner appen från denna länk: https://github.com/afollestad/photo-affix/raw/master/apk/PhotoAffix.apk

För att installera appen på din telefon, se till att du har aktiverat installationen av appar från andra källor i dina inställningar. Så vad tycker du om den här appen? Dela dina tankar via kommentarer nedan.