Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Säsong 2 av Apple TV+ animerade serie “The Snoopy Show” kommer i mars

En andra säsong av Apple TV+ animerade serie “The Snoopy Show” inspirerad av Peanuts serie av Charles M. Schulz kommer att ha premiär på Apples videotjänst i mars. Som en bonus meddelade Cupertino-företaget att Apple TV+ också kommer att vara värd för fler Peanuts-original och klassiska specialerbjudanden från och med mars 2022.

  • Världens mest ikoniska hund är redo att ta sig an ett antal nya äventyr
  • Se en trailer för “The Snoopy Show” säsong två inför premiären i mars
  • Två nya Peanuts klassiska specialerbjudanden kommer snart också till Apple TV+

När kommer “The Snoopy Show” säsong två att ha premiär på Apple TV+

Den andra säsongen av “The Snoopy Show” är planerad att ha premiär med alla sex avsnitt fredagen den 11 mars på Apple TV+, meddelade företaget i ett pressmeddelande publicerat på Apple Newsroom. För att fira att världens mest ikoniska hund återvänder till Apple TV+ har streamern släppt en trailer, inbäddad ovan, på en minut och femton sekunder lång. Läs: Så här fortsätter du att titta på program från en enhet till en annan med Apple TV+

Showfavoriter som Charlie Brown, Lucy och Woodstock kommer tillbaka för säsong två.

Den ursprungliga animerade serien, inspirerad av serieserien Peanuts av Charles M. Schulz, utvecklades för Apple TV+ av Rob Boutilier, Mark Evestaff och Alex Galatis.

Producerad av WildBrain, “The Snoopy Show” gjorde sin Apple TV+-debut den 5 februari 2021. Apple har ett kontrakt som tillåter det att ta med annat Peanuts-innehåll till sin streamingplattform. Till exempel är “Snoopy in Space” den första Peanuts-animerade serien som producerats för Apple TV+. Läs: Nya Apple TV+ kommer till februari 2022

Fler Peanuts-original och klassiska specialerbjudanden kommer att lanseras på Apple TV under de kommande veckorna och månaderna, inklusive en antologisamling och två nya specialerbjudanden.

Klassiska Peanuts-titlar kommer snart till Apple TV+

Följande klassiska Peanuts-titlar har debut på Apple TV+ fredagen den 4 mars:

  • “Charlie Browns All Stars!”
  • “Du är inte vald, Charlie Brown”
  • “Hon är en bra skridsko, Charlie Brown”
  • “Det är Flashbeagle, Charlie Brown”
  • “Snoopys återförening”

Nya specialerbjudanden är också på gång.

Nya Peanuts-erbjudanden kommer snart till Apple TV+

Förutom den nya antologikollektionen kommer Apple TV+ också att vara värd för fler Peanuts, ett par nya klassiker som planeras ha premiär på plattformen i april och maj:

  • “Det är de små sakerna, Charlie Brown”: För att fira Jordens dag och med en originallåt av den amerikanske singer-songwritern Ben Folds, kommer denna special att lanseras på Apple TV+ fredagen den 15 april
  • “Till mamma (och pappa), med kärlek”: Denna temaspecial har planerats att ha premiär på Apple TV+ fredagen den 6 maj, lagom till mors dag söndag.

Apple TV har lyckats lägga till ett imponerande utbud av familjevänligt innehåll som inkluderar originalfilmer, animerade serier för barn, serier för familjer och mer.