Samsungs uppdatering fixar Galaxy S21-kameran

0 Shares

Aktualisering av Samsung Galaxy S21

I början av året presenterade Samsung officiellt flaggskeppsserien för det sydkoreanska företaget: Galaxy S21, Galaxy S21+ och Galaxy S21 Ultra . Dessutom blev det de mest sålda terminalerna under de första veckorna, men under några veckor har vissa användare uttryckt sina klagomål via företagets forum för att säkerställa att de drabbats av ett litet fel när de använde kameran.

För några timmar sedan erkände Samsung problemet genom sina forum. Dessutom uppgav de att detta fel kan bero på brist på minne, det vill säga när det inte finns tillräckligt med minne eller beräkningsresurser i en viss väg. Men, och lyckligtvis för alla de användare som har en modell av S21-serien, har Samsung gjort sitt arbete igen och har släppt en uppdatering för att sätta stopp för detta problem .

Samsung Galaxy S21

Farväl till Galaxy S21-felet

Det asiatiska företaget följer alltid, och den här gången kunde det inte vara mindre, eftersom det har gjort sitt jobb för att definitivt lösa de olika problem som olika användare hade klagat på. Och det är att de under några veckor rapporterade det användningen av kameran i dessa modeller tenderade att ta längre tid än nödvändigt. Detta hände när de försökte utföra några av de mest grundläggande uppgifterna, som att zooma in och ut ur en scen när de växlade mellan huvud- och zoomkameror, växlade mellan fotograferingslägen eller i porträttläge.

Som tur är har den koreanska tillverkaren börjat implementera en uppdatering som kommer att rätta till dessa släpar i Galaxy S21-kameran . Därför behöver du inte oroa dig för någonting, eftersom den har lanserats internationellt. Även om det för närvarande bara har börjat nå Förenade Arabemiraten och Sydkorea. Den förväntas dock nå resten av länderna, så det är troligt att vi redan i slutet av veckan kommer att ha denna uppdatering på vårt territorium.

Samsung Galaxy S21 Plus

Likaså står vi inför en riktigt viktig uppdatering, eftersom de försäkrar oss att när vi väl installerat den på vår Samsung-terminal kan vi använda kameran utan problem. Och vi måste också klargöra, denna nya firmware kommer att åtföljas av säkerhetskorrigeringen som var planerad till juni månad. Dessutom kan du kontrollera om den redan är tillgänglig för din mobil genom att gå in i inställningarna> Programuppdatering . Och om du har tur kommer den att dyka upp så att du kan ladda ner och installera den.

0 Shares