Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Samsungs Smart Monitor M8 blir officiellt i Indien: Förbokningar öppnar nu

Ämne: Samsungs Smart Monitor M8 blir officiellt i Indien: Förbokningar öppnar nu

Teknikjätten Samsung lanserade sin första Smart Monitor i november 2020. Det var en serie av världens första gör-det-allt-skärmar designade för moderna användare som efterfrågar en produkt som erbjuder både funktionalitet och underhållning hemma. Nu efter nästan 2 år har företaget lanserat Smart Monitor M8 som är ett tillägg till Smart Monitor-serien. Den kommer med en uppgraderad design som är snygg tillsammans med en Slim Fit-kamera för sömlösa videokonferenser.

Smart Monitor M8: Pris och tillgänglighet

Samsung Smart Monitor M8 kommer att finnas tillgänglig från den 15 juni från och med ett pris av Rs. 59 999 via Samsungs officiella onlinebutik, Samsung-butik, Amazon och andra butiker. Förbokningen har redan öppnat och de som förbokar mellan 8 och 14 juni får Galaxy Buds 2 värda Rs. 11 999 och Samsung smart trådlöst tangentbord värt Rs. 3499 free tillsammans med en Rs. 3000 omedelbara kortrabatter.

Detta är inte allt, konsumenter som bokar Smart Monitor M8 senast 23:59 den 10 juni kommer också att få BookMyShow och The Body Shop-kuponger värda Rs. 500 vardera tillsammans med Rs. 5000 rabatt.

Smart Monitor M8 kommer i färgerna Sunset Pink, Spring Green, Daylight Blue och Warm White.

“Den smarta monitorn M8 kommer från en familj av världens första smarta monitorer som inte bara erbjuder en PC-fri upplevelse för sömlöst arbete utan också låter användare njuta av en mängd olika OTT-tjänster, inklusive Netflix, Amazon Prime, Disney+ och Apple TV via Wi-Fi utan att ansluta till en PC eller en TV, säger Samsung India.

“Det låter dig surfa på webben, redigera dokument och arbeta med projekt utan att behöva en separat PC. Med det nya arbetsläget kan du även fjärråtkomst till en annan dator, använda Microsoft 365-program och till och med ansluta till Samsungs mobila enheter med Samsung DeX för sömlöst arbete”, tillade varumärket.

Specifikationer för Samsung Smart Monitor M8

Smart Monitor M8 är utrustad med en högkänslig röstmikrofon med en assistent som styr enheter som Bixby och Amazon Alexa med hjälp av röstkommandon. Mikrofonen har en röstfunktion som alltid är på och visar konversationsinformation på skärmen när Bixby är aktiverat, även om monitorn är avstängd.

M8-skärmen kommer med en magnetisk och löstagbar Slimfit-kamera som enkelt kan anslutas till monitorn samtidigt som skrivbordsutrymmet är snyggt utan trassliga sladdar. Kameran kommer med funktioner som ansiktsspårning, automatisk zoom och mer. Den har också en IoT-hubb som gör att du kan ansluta alla IoT-enheter trådlöst. Smart Things-appen är intuitiv och kan låta dig styra alla enheter till M8 från var som helst i ditt hem.

Smart Hub ger underhållning eftersom man kan njuta av streamingtjänster som Netflix, Amazon Prime, Hotstar och mer i äkta 4K HDR så att du kan njuta av innehåll i bästa möjliga kvalitet utan att behöva ansluta till en extern enhet som en PC eller TV.

Smart Monitor M8 är en 32-tumsskärm som ger utrymme och effektivitet med en ultrasnygg design. Den har ett höjdjusterbart stativ som gör att du kan hitta den perfekta positionen för allt. Den är 11,4 mm tjock och har en platt baksida med en ergonomisk design.