Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Samsungs senaste uppdatering fixar buggar och skyddar mot virus

Den här nya versionen landar mestadels i den övre delen av enheten, även om det finns ett undantag från regeln. Dessutom åtföljs den av förbättringar och systemstabilitet från Ett UI 5.0 betaprogram baserat på Android 13, som introducerar nya funktioner jämfört med föregående fas.

Samsungs senaste uppdatering fixar buggar och skyddar mot virus

Regn av uppdateringar på Samsung

Genom ändringsloggen eller patch-anteckningar kan vi ta reda på vad som är nytt från Samsung för sina mobiltelefoner med denna säkerhetskorrigering i oktober. Enligt rapporten har företaget fixat en problem rapporteras av flera Galaxy S21 och Galaxy S22 serieägare som tog inte emot sms vid vissa tillfällen.

Allt verkar tyda på att detta fel var orsakad av septemberuppdateringen , förhindrar användare från att ta emot meddelanden. Den tillfälliga lösningen var att starta om smarttelefonen så att alla meddelanden började komma oavbrutet och massivt. Detta kommer inte längre att vara ett besvär så snart du får den nya versionen på din enhet.

Parche seguridad Samsung

Systemets säkerhets- och stabilitetsförbättringar kunde inte saknas. Så din Samsung Galaxy njuter nu bättre skydd mot hot och buggar så att dina filer och personlig information förblir lagrade och bepansrade. Det förbättrar också prestandan för att lämna bakom alla typer av nedgångar, laddar långsammare än vanligt… Det här är telefonerna från det sydkoreanska märket som får oktoberuppdateringen:

 • Samsung Galaxy S22 Ultra – S908USQS2AVI1
 • Samsung Galaxy S22+ – S906USQS2AVI1
 • Samsung Galaxy S22 – S901USQS2AVI1
 • Samsung Galaxy S21 Ultra – G998USQS5CVI8
 • Samsung Galaxy S21+ – G996USQS5CVI8
 • Samsung Galaxy S21 – G991USQS5CVI8
 • Samsung Galaxy A53 – A536EXXU4AVH9

Galaxy A53-systemet kommer också att få oktober-patchen snart tillsammans med high-end av det asiatiska företaget, så det är värt att behålla en öga på de närmaste dagarna för att ta reda på när uppdateringen är tillgänglig. Endast på detta sätt kommer du att skydda din smartphone från alla typer av sårbarheter samtidigt som du förbättrar prestandan för One UI 5.0 och Android 13, vars stabila version kommer den 12 oktober.

Hur du uppdaterar din mobil

Denna procedur är enklare än den verkar, även om det finns de som kanske är helt omedvetna om det. Om detta är ditt fall rekommenderar vi att du följer stegen nedan för att lär dig hur du gör det med tanke på ankomsten av oktobersäkerhetspatchen och framtida uppdateringar för din Samsung Galaxy:

actualizar-samsung

 1. Öppna inställningarna på din telefon.
 2. Svep tills du hittar avsnittet “Programuppdatering”.
 3. Klicka på alternativet “Ladda ner och installera”. Var försiktig, för du kan även aktivera den automatiska nedladdningen via WiFi så att du inte behöver övervaka den manuellt.
 4. Om en uppdatering är tillgänglig bör en “Installera nu”-knapp visas längst ned.