Samsungs prisvärda M-serie som lanseras i Indien

Vad är Samsung M-Series?

Samsung M-serien

Samsung M-serien består av tre olika telefoner: M10, M20 och M30. Enligt Asim Warsi, Samsungs Senior Vice President i Indien, kommer enheterna att kosta mellan $ 140 och $ 280 (10 000 och 20 000 rupier, för lokalbefolkningen). Enheterna kommer att ha stora batterier med snabb laddningskapacitet, en viktig funktion för den ständigt växande tusenårsmarknaden.

Medan specifikationerna ännu inte tillkännages, avslöjade Samsung några detaljer om den nya, prisvärda sortimentet. För en kommer varje M-serie-smartphone att ha Samsungs nya Infinity-V tårskärm, som har otroligt tunna ramar och ett litet “dropp” -skår runt den framåtvända kameran.

Dessutom kommer alla M-seriens smartphones att vara utrustade med en bakmonterad fingeravtryckssensor, en enda framåtvänd kamera, dubbla bakre kameror, USB-C och (trumma snälla …) ett hörlursuttag! M-Series smartphone-sortiment kommer att finnas tillgängligt i Indien måndagen den 28 januari.

Vänta, sa du att det har ett hörlursuttag?

Ja, det stämmer: Samsungs M-Series-smartphone har ett hörlursuttag.

Jag kände att den här nyheten förtjänade sin egen underrubrik.

När kommer Samsung M-serien att finnas tillgänglig i USA?

Planer på att lansera den avgörande prisvärda M-serien i USA har inte meddelats officiellt, men företaget har lovat att en global lansering kommer att följa lanseringen i Indien.

USA skulle ha mycket nytta av en prisvärd smartphone, eftersom priserna verkligen har tagit en avgift på den genomsnittliga plånboken med varje ny generation. Problemet har faktiskt blivit så dåligt att FTC stämmer Qualcomm för att sänka priset på modemchips för att göra smartphones mer överkomliga.

Samsung i Indien

Trots att den är den främsta leverantören av smartphones i världen har Samsung fortfarande konkurrens om topplaceringen, och Xiaomis uppgång till makten på den indiska marknaden bevisade det obestridligt. När smarttelefonteknologin börjar platå med varje ytterligare iteration har prisvärdhet blivit en värderad funktion i de populära enheterna, och Xiaomi har det i spader.

I slutet av 2017 intog Xiaomi officiellt Samsung för det bästa företaget på Indiens smarttelefonmarknad och har haft så stor som en fempoängs ledning under 2018. Samsung är fortfarande den främsta utmanaren, men det är knappast där du vill vara i en världens största smarttelefonmarknader.

M-serien kan helt enkelt vara en konkurrensutsatt trend på den asiatiska marknaden, men med stigande smarttelefonkostnader över hela världen kan det vara ett paradigmskifte för den ökända dyra enheten. Förhoppningsvis tar de här besparingarna sig snabbt över Stillahavsområdet, för mitt bankkonto kan verkligen använda en paus.

Relaterade Artiklar

Back to top button