Samsungs kommande Galaxy Buds ‘Bean’ äkta trådlösa öronsnäckor

Samsung introducerade Galaxy Buds + (SM-R175) med förbättrat ljud, trippelmikrofoner och upp till 11 timmars batteritid i februari tillsammans med S20-serien, men designen förändrades inte jämfört med de första Galaxy Buds, men företaget är sägs nu vara redo att introducera nya riktigt trådlösa hörlurar med kodnamnet “Bean” med modellnumret SM-R180, och designen liknar en böna.

Detta ger en mer kompakt och passar bra in i örat tack vare 2,8 cm (ungefär) kropp. Det borde också erbjuda förbättrad omgivningsbrusisolering och sägs levereras med två små högtalarenheter, varav en ska ge diskant och mellanregister eller låga toner. För att få ett bättre ljud verkar högtalarna ha en extern kanal, liknande den som du skulle hitta på en subwoofer.

Dessutom, som vanligt, finns det också flera inbyggda mikrofoner och använder stråleformningsteknik för att erbjuda mycket bättre ljudinspelning för samtal. Det kommer sannolikt att komma med Ambient Sound-funktion, vilket ger användarna möjlighet att välja mellan fyra nivåer av bakgrundsbrusgenomgång. Dessa sägs också komma med sensorer som upptäcker om hörlurarna finns i örat eller inte.

Utvecklingen av de inre delarna av öronsnäckorna är klar och sägs vara under testning, men den slutgiltiga designen är fortfarande inte klar, så en hel del saker kan förändras på några månader innan den startar någon gång senare i år, säger rapporten.

Källa

Relaterade Artiklar

Back to top button