Samsungs förbeställningsskylt tyder på att 2021 äntligen är året för den vikbara | Betrodda recensioner

Samsung säger att efterfrågan på de nya fällbara telefonerna Galaxy Z Fold 3 och Z Flip 3 överträffar försäljningen 2021 för tidigare generationer kraftigt.

Som ett tecken på konsumenternas förtroende och spänning inför tredje generationens enheter säger Samsung att förbeställningar “överstiger den totala försäljningen för Galaxy Z-enheter hittills 2021.”

Samsung kommer inte att släppa på hur många förbeställningar som har gjorts, antingen totalt eller för varje enhet, men det är definitivt entusiastiskt över efterfrågan på sina vikningar hittills.

Det är inte heller klart hur många Z-seriens telefoner som har sålts 2021. Så det finns inget sammanhang här, men uppenbarligen goda nyheter för Samsung eftersom dessa telefoner har ersatt en flerårig storsäljare i Galaxy Note-serien.

I hela uttalandet sa Samsung: ”Vi är tacksamma för den fantastiska kundresponsen på våra nya Galaxy Z Fold3 och Galaxy Z Flip3. Intresset för vikbara smartphones är på toppnivå, med förbeställningsvolym för Z Fold3 och Z Flip3 som redan överstiger den totala försäljningen för Galaxy Z-enheter hittills 2021. Vi är fast beslutna att ge våra konsumenter de mest innovativa upplevelserna. ”

Det finns ett antal möjliga orsaker till ökningen i förbeställning. Först och främst är priserna på båda enheterna nu mer rimliga, tillgängliga och närmare ett vanligt flaggskepp. Det brittiska priset för Fold 3 är nu £ 1,599, vilket är mycket mer inbjudande än det nästan £ 2k som citerats för tidigare generationer.

Det finns också en känsla av att Samsung har fått tandproblemen ur vägen under de första generationerna och att hårdvaran nu är mer pålitlig med extra vattenmotstånd på Galaxy Z Fold 3 ett bra exempel.

Smartphone -köparna har också hunnit komma till idén om formatändringen, efter viss oro under de första generationerna. Samsung har också förbättrat designen efter att några tidiga telefoner inte var lika vackra på utsidan som på insidan.

I vår praktiska granskning med Galaxy Z Fold 3 till exempel berömde vår egen Max Parker ökad hållbarhet, förstärkt av vattenbeständighet och förbättrad yttre display. Vi kommer att ha en fullständig recension av både Galaxy Z Fold 3 och Galaxy Z Flip 3 inom en inte alltför avlägsen framtid.

Relaterade Artiklar

Back to top button