Samsung ”The Premiere” 4K Ultra Short Throw-laserprojektor med HDR10 + tillkännagavs

0 Shares

Samsung har meddelat lanseringen av två nya ultrakorta laserprojektorer, The Premiere. De två modellerna – LSP9T och LSP7T kan projicera laserdrivna 4K-bilder i storlekar på 130 respektive 120 tum och har Filmaker Mode och Samsungs Smart TV-plattform med stöd för videostreaming-appar och mer.

Dessa ultra-short throw laser-projektorer kommer i en allt-i-ett kompakt, utrymmesbesparande design som sporttyg avslutar runt kanterna så att den passar i alla vardagsrum eller miljöer. Projektorn har inbyggda bashögtalare och Acoustic Beam surroundljudteknik för en fantastisk ljudupplevelse.

Premiere LSP9T är specifikt HDR10 + -certifierad projektor med tredubbel laserteknik och som klarar maximal ljusstyrka på upp till 2800 ANSI-lumen. Samsung kommer att börja lansera premiären i USA, Europa, Korea först, med fler regioner som kommer senare.

I en kommentar till lanseringen sa Jongsuk Chu, vice VD för Visual Display Business på Samsung Electronics:

Under de senaste månaderna har vi sett hur konsumenterna spenderar mer tid hemma och hur vardagen fortsätter att förändras. TV har blivit centrum för underhållning, en fitnesspartner, en medarbetare och en källa för nyheter. Premiären föreställer sig hemmabioupplevelsen med en helt ny, kompakt design, 4K-bildkvalitet och stort ljud för trånga utrymmen som kan användas för alla hemmaaktiviteter och vardagsrumsarrangemang.

Källa

0 Shares