Samsung One UI Watch -funktioner avslöjade genom en ny Galaxy …

0 Shares

Samsung kommer att ha sitt nästa stora evenemang med namnet Galaxy Unpacked under den kommande månaden. Företaget kommer att släppa några nya objekt under evenemanget, som inkluderar Galaxy Watch 4-serien, Galaxy Z Fold 3, Galaxy Z Flip 3 och Galaxy S21 FE. När lanseringsdatumet närmar sig har vi fått många läckor om de kommande enheterna.

Galaxy Watch 4 -serien har till exempel visat sig online flera gånger redan, vilket ger oss en anständig uppfattning om dess utseende och specifikationer. De nya läckorna ger oss de officiella teaser -släpvagnarna för själva klockorna. Ta en titt –

LÄS OCKSÅ: AOC G2 Gaming Monitor med 165Hz och 1500R Curvature finns nu i Indien

En UI -klockfunktion

Först och främst bekräftar videoklippen Galaxy Watch 4 och Watch 4 Classic moniker. Programstartaren som finns i videoklippen bekräftar dessutom närvaron av Google Maps och andra Google -administrationer som berättar att klockorna kommer att köra Wear OS 3 med One UI Watch ovanpå. Dessutom avslöjar videoklippen att båda klockorna har funktioner för tränings- och träningsspårning, en pulsmätare, sömnspårning, kroppsfettkomposition, en kompass och en höjdmätare. Blodtrycksövervakning, EKG, SmartThings Find och SpO2-övervakning är också en del av mixen.

Videorna föreslår också att Galaxy Watch 4-serien kommer att lanseras med nya urtavlor. Till exempel får Galaxy Watch 4 Classic uppenbarligen ett mekaniskt urtavla som ger det en elegant lockelse.

Vi lär oss också av läckan att klockorna låter användaren anpassa urtavlorna och widgets. De berättar också att klockorna kommer att innehålla Samsung Health, Bixby och Google Play Store.

LÄS OCKSÅ: Disney+ Hotstar uppdaterar sina prenumerationsplaner den 1 september

Från tidigare läckor vet vi att Galaxy Watch 4 -serien kommer att markera en rund AMOLED -skärm, Exynos W920 -processor, 1,5 GB RAM och 16 GB lagringsutrymme. De kommer också att ha en IP68-klassning för inträngningsmotstånd, Wi-Fi b / g / n, Bluetooth 5.0, Qi trådlöst laddningsstöd, roterbar ram och en mikrofon plus högtalarkombination för samtal.

Källa: 1

0 Shares