Samsung misslyckas med att förnya Galaxy Note -varumÀrket, vilket ytterligare antyder att serien gÄr bort

0 Shares

Vad hÀnde nyss? Det har funnits mÄnga tecken pÄ att Samsung kommer att döda Galaxy Note -serien, och vi kan ha fÄtt den starkaste indikationen hittills. Det har just upptÀckts att den koreanska jÀtten inte har förnyat varumÀrket Galaxy Note, vilket signalerar vad som kan bli slutet för den lÄngvariga serien.

GalaxyClub mÀrkte att Samsung nyligen har förnyat varumÀrkena för mÄnga av sina telefoner, inklusive Galaxy S, Galaxy Z, Galaxy M och Galaxy A -serien, men en mÀrkbar frÄnvaro var Galaxy Note.

Vi vet redan att det inte kommer att bli en ny Galaxy Note i Ă„r, vilket förmodligen skulle ha varit Galaxy Note 21. Samsungs chef Koh Dong-jin i mars berĂ€ttade för aktieĂ€garna att det kan vara en “börda” att slĂ€ppa tvĂ„ flaggskepp pĂ„ ett Ă„r, och chipskrisen spelade sannolikt en roll i beslutet.

Det saknade varumĂ€rket Note bekrĂ€ftar inte radens bortgĂ„ng, men det Ă€r verkligen ett illavarslande tecken för enheten som hjĂ€lpte till att popularisera ordet “phablet”. Skrivet var pĂ„ vĂ€ggen nĂ€r rapporter förra Ă„ret hĂ€vdade att Samsung skulle ta S-Pen-kompatibilitet, Notens mest utmĂ€rkande funktion, till andra enheter. Det bekrĂ€ftades med lanseringen av Galaxy S21 Ultra och Galaxy Z Fold3, men ingen har en dedikerad S-Pen-plats.

Det finns alltid en chans att Samsung kommer att Äterkomma med en uppdaterad Note -serie nÄgon gÄng i framtiden, möjligen efter 2022, men med företaget som fokuserar sÄ mycket pÄ vikbara enheter ser det mer ut som om Galaxy Note 20/Note 20 Ultra för alltid kommer att vara kÀnd som seriens sista.

Bildkredit: Framesira

0 Shares