Samsung lanserar “The Premiere” 4K Ultra Short Throw Laser Projector i Indien

Samsung har tillkännagivit lanseringen av två nya ultrakorta laserprojektorer i Indien som heter The Premiere. De 130-tums-kapabla ‘LSP9T’ och 120-tums-kapabla ‘LSP7T’ har en förstklassig design, HDR10+-certifiering, stöd för stöd för Filmmaker Mode, Acoustic Beam-surroundljudsteknik och mer.

Eftersom The Premiere är den ultrakorta projektorn kan den placeras bara 11,3 cm bort och projicera en bild upp till 130 tum. Speciellt LSP9T-modellen är certifierad för HDR10+, och med sin trippellaserteknologi kan den leverera upp till 2 800 ANSI lumen för ljusa och tydliga bilder även på dagtid.

Projektorerna är utrustade med Samsungs Smart TV-plattform med inbyggda Netflix, Amazon Prime, YouTube-appar, och den stöder Filmmaker Mode och Game Mode. För ljud kommer de med inbyggda bashögtalare och Acoustic Beam-surroundljud, där LSP9T erbjuder upp till 40W och 4.2-kanaligt ljud medan LSP7T erbjuder 30W och 2.2-kanalsupplevelse.

LSP9T-modellen kostar Rs. 6 29 900 medan LSP7T är prissatt till Rs. 3 89 900, och de finns i Samsungs officiella onlinebutik, Samsung Shop och på utvalda Samsung Smart Plazas.

I en kommentar till lanseringen sa Raju Pullan, Senior Vice President, Consumer Electronics Business, Samsung India:

När människor fortsätter att spendera mer tid hemma ser vi en ökad efterfrågan på hemunderhållningsteknik som skapar premium och differentierade upplevelser för konsumenterna. Premieren återföreställer hemmabioupplevelsen med en helt ny kompakt design, 4K-bildkvalitet och stort ljud för trånga utrymmen som kan användas för alla aktiviteter hemma och vardagsrumsarrangemang, utan krångel med kablar och en skrymmande uppsättning -upp. Med denna lansering fortsätter Samsung att ta in audiovisuella enheter för livsstil som är i synk med konsumenternas behov och passioner.

Relaterade Artiklar

Back to top button