Samsung lanserar nya Dura-serier och koppar-serie konvertibla växelriktare i Indien med början Rs. 33499

Samsung har lanserat Dura Series och Copper Series Convertible Inverter Air Conditioners för den kommande sommarsäsongen. Dessa nya växelströmssystem finns i varianter på 1 ton och 1,5 ton med trestjärniga och femstjärniga energieffektivitetsalternativ. Alla de fem nya modellerna kommer med Convertible Mode.

Funktioner i Cabriolet Inverter Air Conditioners:

  • Konvertibelt läge: Serien levereras med ett konvertibelt läge där konsumenter kan konvertera sina 2 ton AC till 1,5 ton, 1,5 ton till 1 ton och 1 ton AC till 0,8 ton. Denna unika funktion gör det möjligt för användaren att styra luftkonditioneringens kylkapacitet samtidigt som den sparar energi och ger optimal kylning samtidigt.
  • 8-polig digital inverterteknik: Med 8-polig digital inverterteknik kan konsumenterna upprätthålla önskad temperatur utan att slå på och stänga av luftkonditioneringen ofta. Denna serie ger mindre vridmoment som säkerställer effektiv och effektiv drift med mindre vibrationer och buller. Det resulterar i snabbare kylning och minskad energiförbrukning.
  • Stabiliseringsfria funktioner: Kan fungera stabilt även vid höga spänningsvariationer, vilket eliminerar behovet av en separat stabilisator och ger bättre energieffektivitetsförhållande. Med ett arbetsområde på 130V – 290V * kan dessa växlar även upprätthålla lågspänningsdrift och förbli stabila.
  • Triple Protection Plus: Skyddar växelströmmen från skador på grund av fukt och kraftöverskott. Triple Protector Plus ger enhetsskydd och inkluderar korrosionsskydd för utomhusenheten; och kan uthärda extrem värme.
  • Smart installation: Stöd Smart Installation-läge som automatiskt kontrollerar installationsstatus för att ta reda på om det finns några problem när du använder luftkonditioneringen. Detta läge ger bekvämligheten med att ställa in växelströmmen utan problem. Det ger bekräftelse till användaren via den digitala displayen efter tjänsten när installationen är klar.

Pris och tillgänglighet

Det nya sortimentet av Samsung Convertible Inverter ACs börjar från Rs. 33.499 och kommer att finnas på Flipkart under Flipkart Cooling Days från 22 februari till 25 februari 2020 och Samsung Estore. Konsumenter som betalar med utvalda kredit- och betalkort får också ytterligare 10% återbetalningserbjudande på upp till 1 500 INR.

Dessutom kommer AC-modellerna med 10 års garanti på den högeffektiva digitala inverterkompressorn, fem års garanti på kondensorn, fem års garanti på PCB-styrenheten, fri gasladdning i fem år och gratis installation.

Kommenterar lanseringen, Piyush Kunnapallil, Director – Online Business, Consumer Electronics, Samsung India, sa:

Samsung samarbetar med Flipkart för att ta med sitt senaste sortiment av Convertible Inverter Air Conditioners till onlinekunder under de efterlängtade Flipkart-kyldagarna. Vår forskning har visat att AC-konsumenter är mest bekymrade över hållbarhet, prisvärdhet och energieffektivitet och den här nya onlineserien är utformad för att möta dessa konsumenters förväntningar med Samsungs bästa teknik.

Relaterade Artiklar

Back to top button