Samsung Keyboard Trio 500, DeX Mode-kompatibelt Bluetooth-tangentbord

0 Shares

Samsung och DeX-läge

Samsung Keyboard Trio 500

En av de mest intressanta egenskaperna hos avancerade Samsung-terminaler har varit DeX-läge för några år nu. Tack vare det förändras upplevelsen av att använda de senaste smartphones från tillverkaren helt och blir väldigt lik den för en stationär dator.

Varför säger vi detta? Tja, om det fortfarande finns några aningslösa som inte vet vad det här handlar om, är DeX ett sätt att vad den gör är anpassa gränssnittet av Samsungs anpassningslager så att den fungerar med ett skrivbordsoperativsystem . Det vill säga, det blir ett skrivbord med en egen hanterare av fönster som kan flyttas och storleksändras på skärmen som det händer med Windows, macOS eller någon av versionerna av Linux.

I stället för att vara begränsad till att köra en enstaka applikation på skärmen eller två i bästa fall tack vare användningen av alternativ som Android redan erbjuder tydligt, skulle den gå över till ett läge där du kan ha flera fördelar med olika appar öppna kl. samtidigt .

Vilket ökar användarens produktivitet om du använder den i arbetet. Även om det också är intressant för fritiden. Och det bästa av allt är att du inte behöver speciella appar, även om logiskt sett gör de som är optimerade för DeX, som Samsungs egna, deras användning mycket mer givande.

Detta DeX-läge är dock fortfarande lite okänt för många användare och de som provade det slutade använda det främst för att det inte var praktiskt för dem att bära med sig allt som behövs för att använda det i olika situationer. Men allt detta kan snart förändras.

Samsung tangentbord Trio 500, ett tangentbord designat för DeX

Samsung verkar lansera och dra nytta av sin nästa Unpacked a Bluetooth-tangentbord med mycket låg profil och även lätt så att du alltid bär den med dig. Så här kan du njuta fullt ut var som helst och därför även DeX.

Som ytterligare detaljer, den nya Samsung Keyboard Trio 50 0 får sitt namn från dess förmåga att paras ihop och komma ihåg en högst tre enheter . Ja, något liknande det som har hänt och har tillåtits av Logitechs tangentbord under en längre tid.

Drivs av två AAA-batterier, verkar detta 78-tangenters, 412-grams tangentbord vara nästa perfekta tillskott för alla användare med en DeX-kompatibel Galaxy-telefon. Även av de där bärbara enheterna som surfplattor om du är en av dem som när du går hemifrån vill skriva dokument, redigera dem etc. på ett mycket bekvämare sätt.

Om lanseringen förväntas det bli snart och att priset kommer att ligga runt 45 euro . Vilket inte alls är dåligt, även om vi får se när det eventuellt bekräftas i nästa Unpacked den 28 april.

0 Shares