Samsung Indien tillkännager “Stay Home, Stay Happy” Cash Back & No-Cost EMI: s förbokningserbjudanden

Samsung har meddelat nya förbokningserbjudanden som kontantbackar och inga EMI-kostnader för sina kunder som planerar att köpa TV: n och digitala apparater när låset har upphört. “Stanna hemma. Håll dig lycklig … Logga in på fantastiska erbjudanden kommer att tillämpas på deras TV-apparater, kylskåp, luftkonditioneringsapparater, tvättmaskiner och smarta ugnar.

Kunder som förbokar någon av ovanstående digitala apparater på Samsung Shop före den 8 maj 2020 kommer att få rätt till upp till 15% cashback när de betalar med HDFC-debet- och kreditkort, utan kostnad EMI med långsiktiga finansieringsalternativ på upp till 18 månader och expressleverans. Expressleverans erbjuds från närmaste auktoriserade Samsung-återförsäljare när begränsningarna har upphävts över hela landet.

Några av de produkter som kommer att finnas i butiken inkluderar QLED 8K TV, QLED 4K TV, Convertible 5in1 and Curd Maestro Refrigerators, Hygiene Steam Clean Washing Machines, Smart Ovens, etc.

Du kan kolla in mer information och förboka på Samsung India-webbplatsen här

Kommentar till programmeddelandet sa Raju Pullan, Senior Vice President, Consumer Electronics Business, Samsung India:

Under den senaste månaden har vi fått tusentals frågor från konsumenter över hela landet om hur de kunde köpa vår TV eller digitala apparater, eftersom de kände behov av att utrusta sina hem med den senaste tekniken medan de stannade hemma och arbetade hemifrån . Många vill öka storleken med Samsung när begränsningarna för låsning har minskats. Hos Samsung är konsumenternas välbefinnande högsta prioritet och vi är fast beslutna att ta alla steg för att ge dem och deras familjer bekvämlighet. Genom vårt förbokningserbjudande på Samsung Shop vill vi säkerställa att våra konsumenter får den snabbaste leveransen som möjligt enligt myndighetens regler om avstängning av låsning från en Samsung-auktoriserad återförsäljare närmast dem utan att behöva gå ut ur sina hem tills normal återkomst.

Relaterade Artiklar

Back to top button