Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Samsung Galaxy Z Fold2 är uppdaterad med Android 11 och OneUI 3.0

Android 11 sträcker sig till fler mobila enheter, i det här fallet är det turen till Samsungs hopfällbara sortiment. Specifikt handlar det om Android 11-uppdatering tillsammans med OneUI 3.0-anpassningslagret för Galaxy Z Flip2. Vilka nyheter har du?

Den här nya versionen utvecklad av Google verkar implementeras i god takt, men den presenterades faktiskt i augusti 2019. Det vill säga att den kommer flera månader efter att den officiellt lanserades. Men som de alltid säger: “bättre sent än aldrig”. Och som, en så viktig enhet som den hopfällbara måste ha denna nya firmware.

Du kan nu ladda ner och installera Android 11 tillsammans med OneUI 3.0 för Galaxy Z Flip2

Den nya mjukvaruuppdateringen, som har firmwareversionen F916BXXU1CTLL, kan du nu ladda ner och installera. Det bör komma till din enhet snart, men först måste vi se vilka nya funktioner som har inkluderats.

Samsung-Galaxy-Z-Fold-2-Android-11-One-UI-3.0-Update

Det koreanska företaget Samsung har officiellt lanserat Android 11-uppdatering med OneUI 3.0 för Galaxy Z Fold2så användare som har den fällbara enheten har tur att få det senaste när det gäller programvara.

Närmare bestämt får användare i Tyskland och Sydkorea redan den senaste versionen av Googles operativsystem tillsammans med Samsungs anpassningslager. Snart, och i etapper för att undvika att företagets servrar mättas, kommer det att nå resten av länderna och regionerna.

Den tredje versionen av OneUI kommer med många nya funktioner, och kommer också med Googles säkerhetskorrigering från januari 2021. Och naturligtvis, när du har installerat uppdateringen kommer du att få alla nya funktioner som ingår i Android 11.

Vi påminner dig igen om att den här versionen rullas ut i etapper, så på vissa marknader kan den komma inom ett par dagar. Men från enhetsinställningarna kan du kontrollera om du redan kan ladda ner och installera Android 11 tillsammans med OneUI 3.0 för Galaxy Z Flip2.

Nyhetsbrev ikon

Vill du få den bästa informationen om teknik?.

Njut av varje veckas enastående nyheter direkt i din inkorg för att alltid vara informerad.