Samsung Galaxy Z Fold 3 har förmodligen ingen S Pen-plats

0 Shares

En funktion i Samsung Galaxy Z Fold 3 som vi är nästan säkra på just nu är stöd för Samsungs S Pen-penna, som tidigare erbjudits av Galaxy Note-sortimentet och Samsung Galaxy S21 Ultra. Detta stöd har ryktats allmänt, men det har inte varit klart om det skulle finnas en plats för S Pen eller inte, och nu ser det osannolikt ut.

Enligt Ishan Agarwal (en läckare med en anständig meritlista) kommer det att finnas en “S Pen Fold Edition” av Samsung Galaxy Z Fold 3, och det kommer att finnas ett “Not Pack” -fodral för att lagra pennan med telefonen.

Förmodligen kommer denna S Pen Fold Edition med både pennan och fodralet, men det är inte helt klart från twitternas ordalydelse.

Se mer

I vilket fall som helst, om Agarwal har rätt kommer det inte att finnas en plats för S-penna i själva Samsung Galaxy Z Fold 3, eftersom om det fanns skulle du inte behöva det här fallet.

Det är värt att notera att detta påstående är lite i strid med minst en läcka, vilket föreslog att Samsung hade gjort omslagsskärmen på Galaxy Z Fold 3 något mindre för att lämna utrymme för en stylusplats. Så vi skulle ta det med en nypa salt, men lika inga läckta bilder av Z Fold 3 har visat en plats för pennan.

Agarwal hävdar också att förutom Note Pack-fodralet kommer det att finnas silikon-, läder- och aramidfodral för vikbara.


En pekskärm tar mycket plats

Analys: ingen pennfack är bra

Medan vissa (särskilt de som vill ha S Pen-pennan) troligen kommer att bli besvikna över avsaknaden av en dedikerad kortplats för den, är flytten vettigt.

Det kommer förmodligen att finnas många människor som inte bryr sig om pennan, och för dem skulle en plats vara bortkastad plats i det som redan kommer att bli en stor telefon. Att göra telefonen ännu större för denna kortplats, eller krympa sekundärskärmen som en läcka antyder, skulle förmodligen vara oönskad.

Om Samsung byggde in platsen skulle det sannolikt också vara mer motiverat att inkludera S Pen med telefonen som standard, men detta skulle inte bli gratis.

Det skulle nästan säkert lägga till priset på vad som säkert kommer att bli en dyr telefon. Så att ge människor valet av en penna eller inte, och ett fodral med en plats för det eller inte, betyder att det kan utforma en vikbar som passar för mycket fler människor.

0 Shares