Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Samsung Galaxy Watch 3: Hur man väljer det bästa sportbandet

Enheten vi talar om är en av de bästa som erbjuds av det koreanska företaget på marknaden, vilket beror på att den har högkvalitativa komponenter som gör att den kan fungera korrekt i alla typer av situationer och att Tizen operativsystem fungerade som ett urverk. Ett bra exempel på vad vi säger är dess högupplösta AMOLED-skärm eller utmärkt antal sensorer som den innehåller som gör att du kan känna igen den fysiska aktivitet du gör på en daglig basis för att veta hur mycket syre du har i blodet.

Samsung Galaxy Watch 3: Hur man väljer det bästa sportbandet

Vad du ska kontrollera i remmarna till Samsung Galaxy Watch 3

Eftersom det är produkter som är avsedda för en specifik smartwatch-modell är det första steget att ta för att vara säker på att du inte kommer att ha några problem att kontrollera att kompatibilitet som erbjuds av remmen i fråga är absolut med den modell du har (inklusive måtten på bredden på tillbehöret vi pratar om). Om du inte gör detta riskerar du att göra ett köp som praktiskt taget inte alls kommer att tjäna dig, eftersom varje liten detalj i både förtöjning och förankringssystem är avgörande för att undvika att ta ett felsteg.

När detta är gjort är nästa sak du behöver göra att kontrollera att tillverkningsmaterialet som används i Remmen till Samsung Galaxy Watch 3 är lämpligt så att den inte tar skada när du sportar. Det finns många alternativ som för närvarande finns på marknaden, men de mest rekommenderade enligt vår mening är silikon , möjligen sudd och även, tyg . Det är sant att du inte kommer att ha nedbrytningsproblem, det överlåts till användningen av till exempel rostfritt stål, men den dåliga svetten som detta ger gör att det inte är det mest rekommenderade om du är en av dem som går ut och springer eller dagligen gå till gymmet.

Chico med Samsung Galaxy Watch 3

En annan av de sektioner som vi anser vara väsentliga för att göra ett bra val är den som har med stängningen att göra. Idealet är att använda en modell som har en traditionellt spänne eller, i annat fall, de system som anses vara knapp . De sistnämnda är inte lika pålitliga som de första vi har nämnt, men de har fördelen att de är mycket lättare att hantera, något som kan vara väsentligt när man idrottar och man behöver snabbhet för att vara redo att börja träna.

Om vi ​​till allt detta lägger en minskad vikt och en design som är slående nog att passa alla typer av användare (antingen på grund av färgen i fråga eller misslyckas med det, eftersom den har ett differentialmönster), kommer du säkert att göra ett Rätt val att ha en sportrem till din Samsung Galaxy Watch 3. Och därför när du vill eller behöver kunna ändra den, som ingår i smartklockan som standard.

Köpalternativen som du inte bör missa

Om du inte vill misslyckas när du väljer det tillbehör du behöver visar vi nedan flera alternativ du kan köpa säkert hemifrån i Amazon-butiken och du kommer inte att orsaka problem när det gäller kompatibilitet och kommer att vara säker på att de har en kvalitet utom allt tvivel. De är följande:

SPGUARD rem

Ett alternativ som kommer att övertyga alla, detta silikonband har en slät finish och saknar inte vissa detaljer för att skilja sig från de typiska platta som finns i de flesta butiker. Med utmärkt kompatibilitet och motståndskraft är det ett av valen som vi rekommenderar.

Correa SPGUARD

TiMOVO-rem

Om du gillar färger som inte går obemärkt förbi är detta ett av alternativen som du bör tänka på, eftersom det gula som det erbjuder säkerligen kommer att locka din uppmärksamhet. Bra i motstånd och med en mycket pålitlig stängning, bytet för denna modell görs med en lätthet som kommer att överraska dig.

Correa TiMOVO

Sycreek-rem

Det som är mest slående med detta tillbehör är att det har flera hål i sitt silikonmaterial som tillåter utmärkt svett när du inte har problem när du sportar. Finns i olika färger, du kommer säkerligen att hitta det alternativ som passar din smak.

Correa Sycreek

RIOROO rem

En annan bra möjlighet som har en slående färg och som säkert passar det du letar efter, eftersom du bland annat kan köpa denna rem till Samsung Galaxy Watch 3 i olika storlekar så att du inte har det vanliga problemet att det inte tillåter hitta lämpligt förslutningshål.

Correa RIOROO

KIMILAR-rem

Detta är möjligen det mest rekommenderade valet för dem som är mycket traditionella, eftersom nyanserna där du kan köpa detta tillbehör är ganska mörka (svarta och gråa). Färdig i silikon och med hål för att främja svett, en bra detalj i denna produkt är att två enheter kommer till priset av en.

Correa KIMILAR

FINTIE rem

En modell som hade tyget som tillverkningsmaterial kunde inte saknas. Det här är den vi har valt och den har inga problem när det gäller kompatibilitet och dess stängning till mångas överraskning är en av de mest pålitliga av allt du kan hitta. Dess finish är av mycket god kvalitet.

Correa FINTIE

Wownadu-rem

Av de möjligheter som inte misslyckas i absolut ingenting är detta. En av de saker som vi gillade med detta tillbehör är att det går att välja mellan flera ytbehandlingar, vilket alltid är uppskattat för att hitta precis det du behöver. Motståndsproblem? Sanningen är väl att ingen.

Correa Wownadu

Dirrelo-rem

Ännu ett klassiskt köp som inte gör dig besviken, men som inte ger något speciellt nytt när det kommer till att byta remmen som ingår som standard i Samsung Galaxy Watch 3 som du har. Svart i färgen och med bra motstånd, dess kompatibilitet är utom tvivel.

Correa Dirrelo

JUVEL rem

Det finns de grundläggande aspekterna som ett band måste uppfylla för en smart klocka, mångfalden av färger som den kan köpas i (alltid kombinerad) är utmärkt, men sanningen är att det finns vissa ytbehandlingar som är väldigt oraffinerade … men som har strävar efter att ge största möjliga motstånd.

Correa JUVEL

IBazal rem

Även om det är i den sista positionen bland alla utvalda modeller, betyder det inte att det inte är ett lösningsmedelsalternativ, eftersom det har allt du kan leta efter och inte gör dig besviken: silikonfinish, traditionell stängning av spänne och en kompatibilitet som kommer att gör varje gång du använder den förändringen du kommer att få den med lätthet.

Correa iBazal