Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Samsung Galaxy Unpacked Event: Live Streaming Detaljer, förväntade lanseringar och mer

Ämne: Samsung Galaxy Unpacked Event: Live Streaming Detaljer, förväntade lanseringar och mer

Den sydkoreanska tekniska jätten Samsung är redo att stå värd för Samsung Galaxy Unpacked Event den 26 juli där företaget kommer att lansera nästa generation av hopfällbara enheter, tillsammans med några andra produkter. Samsung presenterade nyligen en teaser-video som föreslog en ny design för sin kommande hopfällbara serie. Även om varumärket inte har bekräftat namnen är det mest troligt att det lanseras Samsung Galaxy Z Fold 5 och Samsung Galaxy Z Flip 5. Läs vidare för att veta hur du ser evenemanget live och vad du kan förvänta dig av det.

Galaxy Unpacked Event: Live Streaming Detaljer

Samsung Unpacked kommer att äga rum i morgon, dvs. den 26 juli 2023. Evenemanget börjar klockan 16:30 IST. För första gången är Samsung värd för Galaxy Unpacked Event i sitt hemland Sydkorea. Evenemanget kommer att livestreamas på Samsungs officiella YouTube-kanal över hela världen. Länken till livesändningen är bifogad nedan.

Samsung tar redan emot förbeställningar av sin kommande enhet. De som är intresserade kan förboka genom att betala ett förskottsbelopp på Rs. 1999. De som förbokar kommer att kunna utnyttja förmåner värda Rs. 5 000.

Galaxy Unpacked Event: Förväntade lanseringar

Samsung förväntas lansera en mängd produkter i morgon. Den preliminära listan är följande-

Och mer.

Håll ögonen öppna för alla uppdateringar om enheterna som lanseras imorgon.