Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Samsung Galaxy Tab Active 2 får Android Pie One UI Update

Samsung lanserar nu Android Pie för Galaxy Tab Active 2. För närvarande finns den här uppdateringen tillgänglig i Italien och för LTE-modellen (SM-T395). Programversionen för denna specifika uppdatering är T395XXU4CSF1. Snart förväntas den också ta sig till Wi-Fi-modellen (SM-T390) och andra regioner. Den robusta Samsung-surfplattan får också ett uppdaterat gränssnitt med nya One UI som ingår i uppdateringen.

Samsung Galaxy Tab Active 2 lanserades ursprungligen i oktober 2017 med Android 7.1.1 (Nougat) som en kraftfull och funktionsutrustad surfplatta. Vidare kommer denna Android Pie-uppdatering att vara den andra stora programvaruuppgraderingen. Säkerhetsplåstret i juni 2019 är också förpackat i den nya byggnaden. Markeringsändringar inkluderar ny gestnavigering, adaptivt batteri och mer.

Galaxy Tab Active 2, Android Pie

Uppdateringsinformation för Galaxy Tab Active 2 Android Pie

Den mest anmärkningsvärda funktionen i denna version är Samsungs One UI. Ersätter Samsung Experience, detta är varumärkets nya programvaruhud som är fokuserad mot större skärmar. Vidare, efter installationen, kan användarna förvänta sig att se prestandaförbättringar runtom, bättre respons och olika nya funktioner som inte fanns där ursprungligen.

Som nämnts tidigare är uppdateringen för närvarande tillgänglig för Galaxy Tab Active 2 LTE-modellen och är begränsad till endast Italien. Eftersom det är en OTA-uppdatering kommer den att komma via en avisering som innehåller allt och är redo att installeras. Uppdateringen är också packad med den senaste säkerhetsuppdateringen som försvarar mot cyberattacker och massor av nya funktioner i uppdateringen.

Som nämnts ovan drivs den här uppdateringen för närvarande i Italien. Med hjälp av det inbyggda OTA-uppdateringssystemet (Over-the-air) kan användare ladda ner och installera den nya firmware direkt när meddelandet dyker upp. Och om meddelandet inte har kommit, navigera till Inställningar och tryck på Programuppdatering för att söka efter uppdateringen manuellt.

Låt oss veta om du har fått uppdateringen på din Samsung Galaxy Tab Active 2?