Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Samsung Galaxy SmartTag 2 designytor i levande bilder

Samsung arbetar för närvarande med Galaxy SmartTag 2, en ny version av dess smarta spårningsteknik. Enheten upptäcktes nyligen i Bluetooth-databasen och har nu dykt upp via en FCC-applikation som inkluderar ett livefoto av produkten.

Omdesignad form och funktioner

Till skillnad från sin föregångare, den ursprungliga Galaxy SmartTag med en rektangulär form, har Galaxy SmartTag 2 en avlång design. Särskilt kommer den nya versionen med ett större hål för nyckelringar, potentiellt tillräckligt stort för att passera ett finger.

Livefotot av Galaxy SmartTag 2 visar inte uttryckligen “2” i dess namn; FCC-applikationen bekräftar dock att det verkligen är “Galaxy SmartTag 2” med modellnumret EI-T5600.

I sin tidigare version var Galaxy SmartTag tillgänglig i två versioner – en med standardanslutning och den andra med stöd för Ultra Wideband (UWB).

Baserat på tillgänglig information föreslår FCC-applikationen att Galaxy SmartTag 2 kanske bara har en variant, som kombinerar både Bluetooth- och UWB-anslutning.

Förväntat releasedatum

Även om det inte finns något officiellt tillkännagivande om lanseringsdatumet, spekuleras det att Samsung kan avslöja Galaxy SmartTag 2 någon gång i början av nästa år eller till och med före semestersäsongen 2023. Men tills ett officiellt tillkännagivande görs bör dessa uppgifter tas med försiktighet.

Källa | Via