Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Samsung Galaxy S7 Edge: Unboxing och initiala intryck

Samsung lanserade nyligen sina senaste flaggskeppsenheter – nya Galaxy S7 och Galaxy S7 Edge. Och vi har turen att få tag på telefonen för en fullständig recension, tack vare Samsung Pakistan. Men innan vi gör det, låt oss ta en titt på våra första intryck av den här smarttelefonen, Galaxy S7 Edge för att vara exakt, eftersom vi bara avboxade och började använda den.

Dessa telefoner finns nu i butiker över hela världen och här har vi den större varianten för en snabb avboxning. Vi tar dig också igenom innehållet som kommer inuti lådan och naturligtvis själva Galaxy S7 Edge.

Galaxy-S7edge-Unboxing-18

Galaxy S7 Edge – Unboxing

Samsung Galaxy S7 Edge kommer i en mörkblå / svart låda, en något premiumförpackning än vad vi har sett med tidigare flaggskepp från den koreanska tillverkaren. Lådan öppnar sig åt sidan, återigen något som vi inte har sett Samsung göra med sina andra telefoner – vanligtvis hittar du den typiska designen av skokartong utan texturer på toppen. För att inte glömma, Samsung gick till och med en gång för återvunnet papper för sina lådor efter lanseringen av Galaxy S4.

På framsidan har du bara telefonmärket och i det övre hörnet hittar du den lagringsvariant du valde att köpa. Vi har 32 GB-versionen med för granskning. På baksidan finns det några markerade tekniska specifikationer för telefonen. Låt oss se vad som finns i lådan nu.

Högst upp har du Galaxy S7 Edge-handenheten. Under det finns en låda med den vanliga användarhandboken, garantiinformation och en SIM-utmatningsstift. Här är en komplett lista över saker du hittar i rutan:

  • Samsung Galaxy S7 Edge
  • Användarhandböcker
  • SIM-utmatningsstift
  • Micro USB-kabel
  • Snabbladdningsadapter
  • Hörlurar
  • USB OTG-kontakt – det här var förvånande och vi älskade att använda den!

Som vi nämnde tidigare älskade vi den lilla OTG-kontakten som Samsung packade inuti lådan. Det fungerar felfritt och det verkar stödja höghastighets USB 3.0 (det har vi inte testat än!). Mer om detta senare i vår fullständiga recension av telefonen.

Kolla in följande bildgalleri för unboxing och vart och ett av innehållen:

Galaxy S7 Edge – Initiala intryck

Det första du märker med telefonen efter att du tagit den ur lådan är det underbara, raffinerade utseendet på den. Edge-varianten känns mycket mer polerad och förbättrad jämfört med sin föregångare. Kamerabumpen har minskat medan telefonens totala tjocklek har ökats något. Samsungs designteam förtjänar en applåder för att skapa en produkt som alla vill “kolla in” – främst på grund av de böjda kanterna och med Galaxy S7 Edge blir kurvorna mycket mer användbara med Edge-panelerna och andra funktioner. Alla med den tidigare Galaxy S6 kommer inte att märka mycket skillnad i utseende, men telefonens känsla har förbättrats med en betydande marginal.

Efter att ha slagit på telefonen för första gången tar det några minuter att gå igenom den ursprungliga installationen men det är bara en gång och du behöver inte göra det om och om igen. Du kan omedelbart börja ladda upp telefonen med dina favoritappar, synkronisera dina kontakter och börja anpassa din telefon – Samsung inkluderar till och med teman nu!

Den nya kameran förtjänar ett omnämnande eftersom Samsung har gjort ett fantastiskt jobb med telefonens programvara och hårdvara. Låt oss lägga ut några provbilder som du kan gå igenom nedan och se den mycket förbättrade kamerakvaliteten i Galaxy S7 Edge:

Den totala uppbyggnaden av telefonen är helt i glas med Corning Gorilla Glass 4 på fram- och baksidan vilket gör telefonen väldigt hal – faktiskt gled telefonen en gång ur min jeansficka när jag satt i soffan och jag märkte inte ens . En annan fråga som jag har mött med den här telefonen är hemknappen och fingeravtrycksläsaren. Varför måste jag väcka telefonen först innan jag använder fingeravtrycksläsaren? Och hemknappen känns billig och plast-y och ger ett konstigt ljud när du trycker på den. Knapparna på sidan är av den vanliga premiumbyggnaden, men en bättre hemknapp skulle ha varit mycket mer fantastisk.

UPPDATERING: Du kan läsa vår fullständiga recension: Samsung Galaxy S7 Edge Review.