Samsung Galaxy S6 Släppdatum: Vad vi vet hittills

0 Shares

Den 1 mars meddelade Samsung Galaxy S6 och Galaxy S6 Edge som bekräftade båda enheterna för ankomst till amerikanska operatörer. En halv månad senare försvinner utgivningsdatumet för USA: s Galaxy S6 och Galaxy S6 Edge fortfarande. Med köpare som letar efter svar vill vi ta en titt på allt vi vet hittills om lanseringsdatumet för Galaxy S6 i USA.

Tidigare denna månad tog Samsung scenen i Barcelona, ​​Spanien för att visa upp sina helt nya flaggskeppssmartphones. Samsung Galaxy S6 och Galaxy S6 Edge är företagets Galaxy S5-efterträdare och de kommer att ge en helt ny design, en uppgraderad skärm, förbättrade kameror, nya TouchWiz, Android 5.0 Lollipop och mer till köpare runt om i världen och här i Förenta staterna.

Samsung och dess operatörspartners var snabba med att bekräfta ankomsten av Galaxy S6 och Galaxy S6 Edge. Vissa bekräftade till och med enheten före lanseringsdatumet den 1 mars. Av okända skäl förblir dock utgivningsdatum för USA: s Galaxy S6 och utgivningsdatum för USA: s Galaxy S6 Edge båda osäkra när vi närmar oss Samsungs 10: e släppdatum för båda enheterna.

Galaxy S6 IR Blaster

Den 10 april kommer att fungera som det första släppdatumet för båda enheterna. Samsung säger att 20 länder kommer att få enheterna den dagen men det har ännu inte bekräftat de specifika länderna. USA kan säkert vara bland de första att få Galaxy S6 och Galaxy S6 Edge men om så är fallet säger inte amerikanska flygbolag. Detaljer är svåra att få fram men det betyder inte att duken är tom.

Vi har sett ett antal nya detaljer dyka upp under de senaste två veckorna och idag vill vi måla en bild för dem som vill köpa Galaxy S6 Edge eller Galaxy S6. Detta tar en titt på vad vi vet just nu om Galaxy S6 släppdatum i USA.

Samsung Galaxy S6 Släppdatum Grön Lit

Medan bärare är tysta vet vi att Galaxy S6-utgivningsdatum för USA har gjort betydande framsteg bakom kulisserna. Samsung Galaxy S6-modeller för AT&T, Sprint, US Cellular, T-Mobile och Verizon har alla gått igenom FCC, ett nödvändigt steg innan enheten kan säljas i USA.

Vi har också sett flera amerikanska bundna Galaxy S6-modeller få sin Bluetooth-certifiering, ett annat nödvändigt steg före lanseringen. Så, från vad vi kan berätta, är Galaxy S6-utgivningsdatumet för USA över stora operatörer grönt upplyst. Det borde bara vara en tidsfråga innan amerikanska operatörer tillkännager sina officiella Galaxy S6-utgivningsdatum.

Galaxy S6 Edge Släppdatum Grön Lyser

Detsamma gäller Galaxy S6 Edge. Vi har sett Galaxy S6 Edge-modellerna för AT&T, Sprint, T-Mobile, US Cellular och Verizon alla kryssar genom FCC på väg till hyllor. Några har också fått sina Bluetooth-certifieringar. Återigen är detta ett tecken på att Galaxy S6 Edge släppdatum närmar sig. Med några veckor kvar innan den 11 april är amerikanska flygbolag i stånd att få ut sina varor i rätt tid.

Galaxy S6 Släppdatum Ryktet

Medan vi har sett ett antal Galaxy S6-arkiv antydningar om snabbspårade Galaxy S6- och Galaxy S6 Edge-utgivningsdatum i USA, förblir Galaxy S6-utgivningsdatum själva ett mysterium vid denna tidpunkt. I själva verket har vi bara ett rykte och det ryktet kommer från hit-or-miss-publikationen PhoneArena.

Publikationen hävdar att en källa har berättat att lanseringsdatumet för den amerikanska Galaxy S6 kommer att äga rum den 11 april, en dag efter starten av försäljningen av Galaxy S6 i 20 länder runt om i världen. Den 11 april är en lördag som gör detta rykte lite udda. Transportörer släpper vanligtvis sina telefoner under arbetsveckan snarare än på helgen. Till exempel, förra årets amerikanska release släpptes den 11 april, vilket var en fredag. Apple är också känt för sina släppdatum på fredagen.

Spännande Galaxy S6-skal

Detta datum är förmodligen för de fyra stora amerikanska operatörerna AT&T, T-Mobile, Sprint och Verizon. US Cellular har bekräftat Galaxy S6 och Galaxy S6 Edge-utgåvor för april men operatören har inte beskrivit ett specifikt datum. Det är vanligtvis aldrig för långt efter sina konkurrenter.

Släppdatum för de andra Galaxy S6-operatörerna Boost, Cricket och MetroPCS förblir utom räckhåll, även om mindre operatörer vanligtvis är lite långsammare. Galaxy S6 Edge kommer inte att komma till mindre förbetalda eller regionala amerikanska operatörer, åtminstone inte i början.

Ingenting bekräftas men allt pekar på ett ganska snabbt släppdatum för Galaxy S6 och Galaxy S6 Edge i USA. Vi skulle inte cirkulera den 10 april eller den 11 april ännu men det finns en stor chans att vi ser någon släppa den här enheten i och runt dessa datum.

Verizon Galaxy S6 Förbeställningar

Verizon blev nyligen den första amerikanska operatören som tillkännagav specifika Galaxy S6- och Galaxy S6-utgivningsinformation. Släppdatumet för Verizon Galaxy S6 har inte bekräftats men transportören säger att det kommer att ta förbeställningar den 1 april.

Tyvärr utelämnade Verizon de andra relevanta detaljerna, inklusive pris, färger och lagring. Dessa detaljer kan komma före förbeställningsdatumet men med ett datum bekräftat kan Verizon nu ta sig tid med ett meddelande.

Med Verizon nu öppet om sina Galaxy S6 och Galaxy S6 Edge förbeställningar borde det bara vara en tidsfråga innan vi ser att de återstående operatörerna bekräftar sina egna utgivningsuppgifter.

Galaxy S6-pris

Färger och lagring förblir ett mysterium i USA men som en påminnelse minskade Galaxy S6-priset direkt efter Samsungs meddelanden.

En T-Mobile ARV som vi upptäckte strax efter lanseringen antyder en prislapp på 699 USD för Galaxy S6. Det bekräftar inte nödvändigtvis off-contract-priset men det betyder att operatörsprissättningen bör falla någonstans mellan $ 600 och $ 700. Priser på kontrakt förblir saknade i handling och det gör Galaxy S6 Edge-priset också.

Galaxy-S6-6

Galaxy S6 Edge är dyrare i Europa vilket innebär att det borde vara dyrare här i USA. Frågan är bara, hur mycket dyrare blir det? Galaxy Note Edge är $ 100 dyrare än Galaxy Note 4 och vi har föreslagit att vi kan se Samsung och dess partners göra något liknande här med Galaxy S6 Edge.

Med förbeställningar som kommer till USA den 1 april och ett släppdatum fastställt till 10 april i vissa länder, bör vi börja se lufttrafikföretag bekräfta detaljer under andra halvan av mars. Blivande köpare i USA vill hålla ögonen öppna.

Galaxy S6 Active

Enligt SamMobile, en pålitlig publikation, arbetar Samsung med en ny Galaxy S6 Active som kommer att debutera på AT&T i USA.

AT & T: s Galaxy S6 Active (SM-G890A) har enligt uppgift en 5,1-tums Quad-HD 2560 x 1440 (2K) skärm, en 8-kärnig Exynos 7420-processor, 3 GB RAM, 32 GB ombordlagring och en 16-megapixel bak och 5 megapixel frontinstallation.

Galaxy S6-skärm

Galaxy S6 Active-designen kommer uppenbarligen att vara lite högre, några millimeter bredare och lite tjockare. Det finns en anledning till det. Det kommer förmodligen att ha ett mycket större 3500 mAh-batteri och en IP67-certifiering som gör det vatten- och dammbeständigt som Galaxy S5.

Det är inte klart när den här enheten kommer, men vi förväntar oss inte att den kommer att träffa USA på det första Galaxy S6-släppdatumet. Istället kommer det troligen att komma några veckor, om inte några månader, senare.

0 Shares