Samsung Galaxy S4 Lollipop Releaseinformation anländer

0 Shares

Nya utgivningsdetaljer för Samsung Galaxy S4 Lollipop har anlänt idag och de innehåller stora nyheter för ägare av det åldrande tidigare flaggskeppet eftersom Samsung nu äntligen lanserar en ny Galaxy S4 Lollipop-uppdatering.

I slutet av januari började Samsung lansera Galaxy S4 Lollipop-uppdateringen. Uppdateringen, som kom lite överraskande när den kom före Galaxy Note 4 Lollipop-uppdateringen, är en massiv uppgradering för ägare av den åldrande Galaxy S4. Lollipop-uppdateringen är 1 GB stor och ger ett antal förbättringar, korrigeringar och nya funktioner i företagets tidigare flaggskepp Galaxy S-modell.

Sedan januari har Galaxy S4 Lollipop-uppdateringen flyttat ut till ett antal olika användare, men den är fortfarande mycket begränsad. Långsamt men säkert gör Samsung framsteg med sin efterlängtade Galaxy S4 Lollipop-uppgradering och de senaste dagarna gjorde företaget äntligen ett stort tryck med sin Galaxy S4 Android 5.0-uppgradering.

galaxy-s4-samsung

Under helgen började Samsung driva ut sin Galaxy S4 Android 5.0 Lollipop-uppdatering för sin Black Edition. Uppdateringen rullar enligt uppgift i Storbritannien med stora förändringar i en av Samsungs snygga Galaxy S4-varianter. Galaxy S4 Black Edition är dock inte den enda enheten som får Android 5.0.

Dessutom rullar den efterlängtade Galaxy S4 LTE Android 5.0 Lollipop-uppdateringen ut. Samsungs Galaxy S4 GT-I9505 Lollipop-uppdatering rullar för närvarande ut till användare i Storbritannien och det ger Android 5.0.1 Lollipop och alla Lollipops massiva förändringar av LTE-versionen av enheten. Storbritannien är bara början för den här uppdateringen och den bör börja spridas till nya regioner om några dagar efter att Samsung har bestämt att den är redo för utbredd distribution.

Galaxy S4 LTE finns i regioner över hela världen, men användare bör inte förvänta sig att Samsung ska slutföra den här uppgraderingen i tid. Historiskt sträcker sig Samsungs lanseringar över flera månader och i vissa fall över ett helt år. Den exakta arten av utrullningsprocessen är oförutsägbar så det finns ingen aning om hur lång tid det kan ta innan Galaxy S4 Black och Galaxy S4 LTE Lollipop-uppdateringarna är klara.

Samsung-Galaxy-S4-Micro-SD-Card-Worthless

I USA saknas Galaxy S4 Lollipop-uppdateringen och det är inte klart när dess LTE-varianter kommer att få sin uppgradering till Googles nya operativsystem. Amerikanska operatörer har inte bekräftat några detaljer och den enda med en Android-uppgraderingssida, T-Mobile, har ännu inte inkluderat en Galaxy S4 Lollipop-uppgradering på listan.

Vad detta betyder är att T-Mobile och Samsung (och kanske andra operatörer också) ännu inte har kommit överens om en Galaxy S4 Lollipop-uppdatering. Om och när uppdateringen bekräftas kommer den att gå in i operatörens fas “Tillverkarutveckling”. Både dess Galaxy Note 4 och Galaxy Note Edge Lollipop-uppdateringar ligger för närvarande i “Tillverkarutveckling” -fasen före operatörstest.

Samsung fortsätter att pumpa ut Galaxy Android 5.0 Lollipop-uppgraderingar under månaderna sedan den första utgåvan i december. Företaget är för närvarande fokuserat på fem enheter inklusive Galaxy S4, Galaxy S5, Galaxy Note 4, Galaxy Note 3 och Galaxy Note Edge. Alla dessa uppdateringar är i olika faser av distributionen och endast uppdateringarna Galaxy S5, Galaxy Note 4 och Galaxy Note 3 Lollipop finns i USA.

Företaget förväntas lansera ett antal andra Lollipop-uppgraderingar i år inklusive en uppgradering för sin Galaxy S5 mini. Enligt Samsung Frankrike kommer den uppdateringen att komma fram någon gång under andra kvartalet. Andra kvartalet sträcker sig från april till juni vilket ger företaget ett öppet fönster för uppdateringens distribution. Vi bör fortsätta se nya detaljer växa fram när året går.

0 Shares