Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Samsung Galaxy S23 Ultra kommer med en integrerad S-Pen: Här är alla coola saker som S-Pen kan göra

Ämne: Samsung Galaxy S23 Ultra kommer med en integrerad S-Pen: Här är alla coola saker som S-Pen kan göra

Samsung har precis lanserat Galaxy S23-serien och den innehåller 3 enheter- Galaxy S23, Galaxy S23+och den Galaxy S23 Ultra. Samsung Galaxy S23 Ultra toppar sortimentet och är därför laddad med specifikationer och funktioner som inte kan hittas på de andra 2 medlemmarna i S23-familjen. En av de viktigaste höjdpunkterna i Galaxy S23 Ultra är den integrerade S-Pen. Du får pennan medföljande enheten, och den har också en dedikerad silo för att hålla den, så att man inte hamnar felplacerad. Här är alla coola saker som den här pennan kan göra.

Samsung S-Pen-funktioner

S-Pen fick en rejäl uppgradering förra året och i år har Samsung precis byggt vidare på den. Den har en otroligt låg latens på 2,8 millisekunder vilket möjliggör en riktig pennliknande upplevelse. Pennan har en 0,7 mm fin spets och 4096 trycknivåer för att skriva och rita på telefonens skärm lika smidigt som på papper.

Pennan kan fungera som en fjärrkontroll för Galaxy S23 Ultra eftersom du kan använda den för att styra kamerans slutare, pausa/höja din spellista och mer. Den kommer med Air Command som kan hämta funktioner som Smart Select, Screen Write, Live-meddelanden och mer utan att ens röra skärmen.

S-Pen hjälper dig att avstå från beroendet av bärbara datorer, vilket gör skisser och anteckningar lätta och miljövänliga. S-Pen kan hjälpa dig att markera händelseinformation från en affisch eller en video, tryck sedan helt enkelt för att spara datumet direkt i din kalender. Det kan förvandla dina handskrivna anteckningar till texten inom några sekunder. Artister kan klottra över foton med S-Pen. Du kan göra anteckningar och göra att göra-listor med en S-Pen när som helst och var som helst.

S-pennen hjälper dig också att översätta mellan 30+ språk, genom att välja ditt källmål och föra muspekaren över ordet eller textblocket så ser du översättningen direkt. S-Pen kan också göra anteckningar om Galaxy S23 ultra utan att låsa upp displayen. Du kan skriva e-postmeddelanden för hand, skissa idéer och mer med en S-Pen.

Sammantaget gör S-Pen Galaxy S23 Ultra till en idealisk enhet för artister och andra. Om du skadar den inbyggda S-pennan kan du köpa den för bara 49,99 USD från Samsungs officiella hemsida. Samsung kommer att sälja S-Pen i samma färger som telefonen – Grön, Cream, Lavendel och Svart.

Själva Samsung Galaxy S23 Ultra kan förbeställas i USA, från 1199 USD. Allmän försäljning börjar den 17 februari.