Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Samsung Galaxy S22 till sport Snapdragon 898 i Indien i motsats till …

REPRESENTANTIV BILD

Samsung kommer att släppa Galaxy S22 i februari 2022. Den har läckts i stor utsträckning under de senaste månaderna, och den senaste läckan avslöjar vilka chipset som kommer att driva telefonens sortiment på olika marknader.

Enligt tipster Front Tron kommer Samsung nästan uteslutande att använda Snapdragon 898 på Galaxy S22. Läckaren anger att Snapdragon 898 kommer att gå på marknader utom Europa och Sydamerika. Det betyder att S22-telefoner i Nordamerika, Hong Kong, Korea, Kina och tydligen även Indien och Sydostasiatiska marknader kommer att ha Qualcomm-chipset.

LÄS OCKSÅ: Xiaomi 11T -serien skulle kunna presenteras den 15 september vid ett speciellt evenemang

Exynos 2200, under tiden, kommer sannolikt att vara begränsat för europeiska och sydamerikanska modeller på grund av vissa avkastningsproblem med sina Exynos 2200 och de kopplade AMD mRDNA -GPU: erna. Enligt läckage för några veckor sedan skulle Galaxy Tab S8 -serien också använda Snapdragon 898 uteslutande.

Nu är allt det där chatter-chatteret åt sidan, företaget har ännu inte fattat ett slutgiltigt beslut. Så vi förväntar oss bekräftelse bara närmare själva lanseringshändelsen.

Antas Geekbench -lista över Snapdragon 898 SoC

Vila, enligt rapporter kommer Galaxy S22 och S22 Plus att inkludera en primärkamera på 50 MP, en ultrabred kamera på 12 MP och en telefoto på 12 MP med 3x zoom. Samtidigt kan den nyligen tillkännagivna ISOCELL HP1 200MP kamerasensorn ingå i Ultra.

LÄS OCKSÅ: Oppo Enco Buds kommer att lanseras i Indien den 8 september: Känn detaljerna

En 6,06-tums skärm skulle inkluderas i standardmodellen på S22; medan Plus-modellen skulle ha en 6,51-tums skärm och Ultra skulle kunna ha en 6,81-tums panel. Rykten tyder också på att Samsung kan lägga till stöd för 65W snabbladdning på dessa kommande enheter.

Vi förväntar oss att Samsung presenterar Galaxy S22 -serien i januari 2022. Fram tills dess kan vi stöta på fler enheter som omger enheterna. Så håll utkik.