Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Samsung Galaxy S21 FE Snapdragon 888-versionen sägs lanseras i Indien i juli

Samsung-fans väntar ivrigt på lanseringen av Galaxy S23 FE senare i år. Det finns dock en spännande twist för Samsung-entusiaster i Indien. Samsung India planerar att återlansera S21 FE, denna gång med Snapdragon-varianten som tillkännagavs förra året.

Enligt rapporter från olika Twitter-källor kommer den kommande Galaxy S21 FE att vara utrustad med Snapdragon 888-chipset jämfört med Exynos 2100-modellen som lanserades förra året.

Snapdragon-varianten av Galaxy S21 FE förväntas ha en baslagringskapacitet på 256 GB och kommer att introducera ett nytt marinblått färgalternativ specifikt för den indiska marknaden. Det förväntade priset för enheten är runt Rs. 40 000.

För att minnas har Galaxy S21 FE en 6,4-tums FHD+ Super AMOLED Infinity-O Flat Display med en jämn 120 Hz uppdateringsfrekvens. Enheten har ett 4500mAh batteri, en trippel bakre kamerauppsättning bestående av en 12 MP primär sensor med OIS, en 12 MP ultravid sensor och en 8 MP teleobjektiv med OIS, som erbjuder 3X optisk zoom, och en 32MP selfiekamera.

Samsung har effektivt använt sina smartphones i FE-utgåvan för att öka både e-handel och offlineförsäljning. Denna strategi har visat sig framgångsrik, eftersom till och med den två år gamla Samsung S20 FE 5G fortsätter att driva försäljning på plattformar som Amazon, särskilt med rabatterade priser.

Det verkar som att företaget vill stärka sin försäljning av FE-utgåvor genom att lägga till denna nya Snapdragon-variant till sin line-up. Vi kan förvänta oss ett officiellt tillkännagivande om Galaxy S21 FE Snapdragon-varianten om ett par veckor.

Källa 1, 2