Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Samsung Galaxy Note 7 Fördelningsdatum

Samsung Galaxy Note 7 är officiellt tillgänglig i USA den 19 augusti. Här, i ett försök att hjälpa dem som vill köpa Samsungs nästa stora sak, bryter vi ner lanserings- och släppdatum med detaljer, priser, färgalternativ och mer för potentiella köpare.

Samsung tog scenen i New York och presenterade officiellt den nya noten 7 den 2 augusti. Erbjuder en stor skärm med massor av funktioner vi känner till och älskar från Galaxy S7, men med allt som gör Note-sortimentet bra. Kombinera Note 5 och Galaxy S7 till en större, bättre, kraftfullare och mer kapabel Galaxy Note 7.

Läs: Galaxy Note 7 vs Moto Z: Vad vi vet

Som förväntat har den nya Galaxy Note 7 dubbelt lagringsutrymme, med 64 GB som standard, en micro-SD-kortplats, vattentålighet och kompletteras med en ny Iris-ögonscanner för säkerhet i världsklass. Bara för att nämna några av många nya funktioner. Förbeställningar anlände tidigt för vissa, och alla andra kan beställa det nu eller gå till en valfri butik och ta en nu.

Coral Blue Galaxy Note 7 med en böjd skärm

Coral Blue Galaxy Note 7 med en böjd skärm

Förra året kom Note 5 till mycket spänning och mycket framgång, men många var frustrerade över bristen på lagring och det lilla batteriet. Nu, med den nya Galaxy Note 7, har vi en liknande fantastisk design och en ny böjd skärm, men det finns gott om lagring och det största batteriet av någon not hittills, kommer in på 3 500 mAh. Allt sagt, här är vad du behöver veta.

Förra veckan började T-Mobile ladda förbeställningar och skicka fraktmeddelanden, och samma sak hände på Verizon. Det ser ut som om de två transportörerna började leverera tidigt, med både AT&T och Sprint som levererade telefonerna idag den 19 augusti, vilket är det officiella lanseringsdatumet.

Släppdatum för Samsung Galaxy Note 7

Släppdatum för Samsung Galaxy Note 7 är officiellt den 19 augusti. Just nu har alla större operatörer telefonen för att inte nämna att den är tillgänglig från Best Buy, Amazon, Samsung.com, Target, Staples, Sam’s Club Walmart och välj andra platser. Användare kan gå in och få det rätt nu.

När det gäller Europa kommer Not 7 att släppas den 2 september och förbeställningar startar den 16 augusti. Det är goda nyheter med tanke på att not 5 släpptes aldrig för den regionen. Vi hör också att många transportföretag kommer att skicka order den 20, före den 2 september.

Anmärkning-7-leakmain

Detta är ett av de tidigaste släppdatumerna i historien för Not-serien, liknande det förra året då det gjordes tillgängligt en vecka efter tillkännagivandet. Det faktum att Samsung kan göra detta med tre färgalternativ på en så kraftfull telefon och med en böjd skärm, är ganska imponerande.

Nya rapporter från Korea Herald säger att en kinesisk version av Galaxy Note 7 kommer att ha 128 GB lagringsutrymme och 6 GB RAM för förbättrad prestanda och multitasking. Den släpps snart, men förvänta dig inte att den kommer att finnas tillgänglig någon annanstans. Anledningen är att dessa specifikationer matchar många andra telefoner i regionen, vilket behövdes för att vara konkurrenskraftigt. Marknaden är inte alls lika mättad i USA med den typen av alternativ.

US Carriers

Alla större transportföretag i USA har telefonen från och med den 19, men lagret kan vara begränsat. Faktum är att en AT & T-butik nära mig bara hade två tillgängliga i butiken. De erbjuder alla erbjudanden och incitament, så se till att be om ett gratis SD-kort eller Gear Fit 2.

Skärmdump 02-08-2016 kl.11.55.30

När det gäller mindre transportörer har vi några detaljer men inte alla. Vi vet att US Cellular kommer att ha telefonen, Cricket, MetroPCS och andra kan också gå med i dem. Håll ögonen öppna för mer information.

Galaxy Note 7 Förbeställningar

Den 2 augusti bekräftade Samsung bekräftade förbeställningar från 3 augusti från nästan alla partners. Som förväntat kommer vissa amerikanska operatörer att erbjuda det tidigt och har några specialerbjudanden för att locka köpare. T-Mobile kommer in på det tidigt genom att starta dem natten till 2 augusti och erbjuda bland annat ett gratis 256 GB micro-SD-kort.

Skärmdump 2016-08-03 kl 09.30.30

Som en extra bonus kan de som köper Samsung Galaxy Note 7 före den 28 augusti få en gratis Samsung Gear Fit 2 eller en 256 GB micro-SD för alla lagringsanvändare som någonsin kommer att behöva. Den här affären kommer från Samsung, och alla partner erbjuder den också, som i alla operatörer i USA. Det betyder att det är väl värt det att förbeställa eller vara en tidig köpare, eftersom ett 256 GB micro-SD-kort inte är billigt.

Best Buy erbjuder detsamma och lovar att ha gratis godsaker tillgängliga i butiken, snarare än att vänta på att de ska skickas som de andra.

Galaxy Note 7-förbeställningar skickas nu från alla större transportföretag i USA. Här är länkar för att köpa telefonen från varje större operatör och prissättning för intresserade. Få din idag.

Det är värt att nämna att AT&T har det högsta priset, men också erbjuder de mest månatliga betalningsalternativen. Sprint har ett 2-årigt avtal där telefonen är gratis efter $ 349 main-in-rabatt, och alla månatliga betalningar får telefonen i användarnas händer gratis. T-Mobile frågade 69 dollar i förskott men har sedan tagit bort det alternativet och utfärdar återbetalningar till alla som betalat det.

Den bästa vägen är sannolikt AT&T för billiga månatliga betalningar, eller T-Mobile för den direkta kostnaden. Vi ser också erbjudanden från Best Buy och andra butiker. AT&T kommer inte att sälja telefonen direkt, utan ett konto, så kom ihåg det.

Galaxy Note 7-färger

Galaxy Note 7 kommer att finnas i ett nytt snyggt helt svart färgalternativ, Silver Titanium, sedan en tvåfärgad korallblå och guld. Det finns också en helt guldmodell för utvalda marknader, men det ser vi inte i USA än.

Not-7-färger

För närvarande erbjuder alla transportörer i USA svart, silver och blått, med guldmodellen tydligt saknas i valen. Med detta sagt kommer det sannolikt att vara ett exklusivt från utvalda butiker eller anländer till ett senare datum för dem som vill ha det färgalternativet. Det blå och guldet ser snyggt ut, men ibland också lila. Den helt svarta modellen är snygg och förmodligen vår favorit.

Pris för Galaxy Note 7

AT&T bekräftade först prissättningen, sedan släppte alla operatörer snabbt information för köpare. Naturligtvis varierar alla månatliga betalningar något, men de är ungefär desamma över hela linjen. Intresserade kunder kommer att kunna köpa telefonen med 30 betalningar på $ 29,34 med AT&T Next eller 24 betalningar på $ 36,67 för AT&T Next varje år. Det är cirka 880 dollar från AT&T. Så det här är verkligen inte billigt.

Not-7-penna

Andra operatörer erbjuder alla priser med månatliga betalningar över $ 30, med telefonen $ 849 direkt eller $ 869 från Verizon och $ 880 från AT&T. Det är inte en billig telefon, men den har mycket att erbjuda och är en av de mest kraftfulla och rundade enheterna på marknaden idag.

Nu när förbeställningar skickas ut kan användare fästa sin telefon och gratis 256 GB micro-SD-kort eller Gear Fit 2 med Samsungs reklamwebbplats. Får du den nya noten 7? Låt oss veta i kommentarsektionen nedan.