Samsung Galaxy Note 5: 15 saker vi vill ha 2015

0 Shares

Tack vare en serie pålitliga läckor och rykten vet vi att en ny Samsung Galaxy Note 5 förmodligen är på väg att ersätta Galaxy Note 4. Oddsen är att Galaxy Note 5-funktionerna kommer med en samling uppgraderingar som Samsung använder för att hävda konsumenter. Med rykten om Galaxy Note 5 börjar fastna, idag vill vi ta en titt på vad vi vill ha från dessa funktioner och Galaxy Note 5-utgåvan 2015.

Samsung Galaxy Note 4 och Galaxy Note Edge står för närvarande som företagets flaggskepp Galaxy Note-modeller, men rykten om Galaxy Note 5 tyder på att nästa generations modell är på väg. Galaxy Note 5 har inte bekräftats av Samsung men tack vare dessa detaljer börjar vi och många andra bli glada över nästa Galaxy Note.

Det är sommar och Galaxy Note 5-släppdatum ryktas för hösten, men rykten har inte lagt sig på en fullständig lista över Galaxy Note 5-funktioner ännu. De har inte heller kunnat beskriva enhetens tillkännagivandedatum eller viktiga släppdatum. Vi har inte sett slutet på rykten om Galaxy Note 5 heller.

Not-5-vs-Not-4-8

Samsungs Galaxy Note-ryktecykel börjar vanligtvis öka takten när vi träffar slutet av juli och början av augusti. Detta beror troligen på att Samsung har fattat slutgiltiga beslut om design, display och mer så att det kan börja producera innan det släpps på hösten.

Med rykten om Galaxy Note 5 fortfarande inte inbäddade i betong och en release som inte förväntas landa på flera veckor åtminstone vill vi ta en titt på några av de saker som vi vill ha från Galaxy Note 5-utgåvan 2015. Denna önskelista innehåller förväntningar för båda funktionerna och enhetens troliga release.

Det finns en god chans att Samsung inte kommer att leverera alla dessa förfrågningar men vårt hopp är att det kan inkludera några av dessa saker på själva Galaxy Note 5 och i enhetens efterlängtade release.

Rensa detaljer om Galaxy Note 5

Rensa detaljer om Galaxy Note 5

Om Samsung väljer att använda en stor scen för att tillkännage sin Galaxy Note 5, och vi har en känsla av att den kan använda IFA 2015 i september som en startplatta, måste den använda den stora scenen för att informera sina potentiella köpare på ett tydligt sätt som inkluderar konkreta detaljer om telefonens släppdatum.

Samsungs lanseringsevenemang har förbättrats under åren men företaget har fortfarande svårt att beskriva alla viktiga detaljer under och omedelbart efter dess evenemang. Det finns alltid frågetecken om utgivningsdatum, färger, lagring och mer. Alltid.

Efter fem års övning är det dags för Samsung att leverera. Gör Galaxy Note 5-släppdetaljer tydliga på scenen.

Om det inte kan bekräfta specifika datum på grund av transportbegränsningar, bekräfta åtminstone ett specifikt fönster för viktiga länder som USA. Och var specifik när det gäller planer för officiella tillbehör, färger och förvaringsalternativ. Dessa saker är alla avgörande för en telefons framgång. Samsung behöver bara låna från Apples lanseringshändelsebok för att se hur saker görs.

Var konkret. Var transparent. Det skulle gå långt med oss ​​och det skulle förmodligen gå långt med andra Galaxy Note 5-köpare också.

0 Shares