Samsung Galaxy Note 4 Lollipop Release Release (US)

0 Shares

Samsung Galaxy Note 4 Lollipop -utgåvan börjar i USA bara några veckor efter att Samsung tryckte ut Galaxy Note 4 Android 5.0 -uppdateringen för första gången.

I februari började Samsung äntligen lansera sin Galaxy Note 4 Lollipop -uppdatering. Som väntat levererade Galaxy Note 4: s första stora Android -uppdatering några stora förändringar, inklusive korrigeringar, förbättringar och Googles materialdesign. Samsungs Galaxy Note 4 Lollipop -utgåva har rullat ut extremt långsamt, även om vi äntligen börjar se en del uppgång i mars månad.

Not-4-briefing

Idag kommer en ny Samsung Galaxy Note 4 Lollipop -utgåva att börja, men den här versionen är inte för det internationella samfundet. Istället är det den första Galaxy Note 4 Android 5.0 -versionen för USA och ägare till Sprint Galaxy Note 4 som är de lyckliga mottagarna.

Innan idag var T-Mobile den enda amerikanska operatören som fick en Galaxy Note 4 Lollipop-uppdatering bekräftad. Nu har vi två Galaxy Note 4 Lollipop -uppdateringar bekräftade för USA och Sprint’s kommer att lanseras till kunder idag. Transportörens uppgraderingssida bekräftar sina planer och vi borde se operatören börja driva OTA -uppgraderingen snart.

Uppdateringen av Sprint Galaxy Note 4 Lollipop kommer att innebära massor av förändringar i det nuvarande flaggskeppet, inklusive Googles Android 5.0-funktioner och förbättringar av Wi-Fi-samtal. Uppdateringen förväntas bli stor och det borde kräva en anständig mängd utrymme för att installera Over-the-Air. Galaxy Note 4 -användare vill avsätta minst 30 minuter för att ladda ner och installera uppdateringen.

Sprint säger återigen att dess Android -uppdateringar rullar ut i etapper och att leveransen kan ta några dagar. Vanligtvis ser vi att en majoritet av dess uppdateringar rullar ut under de två första dagarna men det finns alltid en chans att det kan ta längre tid så Sprint Galaxy Note 4 -användare måste behöva vara tålmodiga eftersom bäraren arbetar bakom kulisserna för att få alla uppgraderade till senaste programvaran.

Sprint och T-Mobile är de enda amerikanska operatörerna som har bekräftat Galaxy Note 4 Lollipop-uppdateringar även om de inte kommer att vara de enda med utrullningar. AT&T, US Cellular och Verizon kommer nästan säkert att driva ut uppgraderingar till en enhet som inte ens är sex månader gammal.

Not-4-lätt

Samsung Galaxy Note 4 Lollipop -uppdateringen gör framsteg även om den fortfarande är mycket begränsad. Samsung rullade ut det till tre enheter inklusive SM-910F, SM-910C och SM-910S även om alla tre uppdateringarna har varit stillastående de senaste dagarna. Och eftersom företagets uppdateringar för Android -uppdateringar är långsamma och oförutsägbara, finns det verkligen inget talande sätt att veta vart det ska ta vägen.

Franska operatören SFR hävdade att den skulle börja rulla Galaxy Note 4 Lollipop -uppdateringen i februari, men det hände inte. Bärarens utgivningsdatum, liksom alla lanseringsdatum för Android-uppdateringar, fungerar som ETA: er snarare än konkreta releasefönster. Transportörens utgivningsdatum är beroende av Samsungs testning och transporttest så att vi ofta ser förseningar.

Kanadensiska operatören Rogers har också bekräftat Galaxy Note 4 Lollipop -uppdateringen även om det står att dess release är “To Be Determined”. Detta kan innebära att det fortfarande är veckor om inte månader kvar.

Samsung Galaxy Note 4 Lollipop -utgåvan är inte den enda programvaran som flyttar ut. Samsung har också börjat pressa ut Android 5.0 Lollipop -uppdateringar till Galaxy S5, Galaxy Note 3, Galaxy S4 och Galaxy Note Edge. De fyra uppdateringarna befinner sig i olika stadier av release och alla fyra förväntas träffa amerikanska och internationella flygbolag någon gång i framtiden.

Ingen av dessa utrullningar förväntas slutföra någon gång snart och vi borde se Samsung fortsätta att rulla ut dem när de blir djupare in i året och ägare kommer att vilja hålla utkik efter operatörsmeddelanden och tidiga detaljer.

0 Shares