Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Samsung Galaxy Note 10 vs Apple iPhone 11 vs Google Pixel 4 vs Huawei …

Samsung Galaxy Note 10 vs Apple iPhone 11 vs Google Pixel 4 vs Huawei Mate 30 Pro

Det är den tiden på året, en tid då tech-titans uppställer sina flaggskeppstelefoner för att visa upp deras tekniska brawn och hjärna. Medan de flesta ögon skulle limmas på Samsung Galaxy Note 10+, Apple iPhone 11 Pro Max och Google Pixel 4 XL, står Huawei Mate 30 Pro hals mot hals med de tre stora. Under åren har det tävlat till toppen med kraftfull prestanda och lysande kameror. Tänk på kameror och Google får hicka när Pixel-portföljen överlistar tävlingen. Kan den nyligen avslöjade iPhone 11 Pro Max och Samsung Galaxy Note 10 Plus ge Google en bra löpning för sina pengar?

Vi kommer att jämföra de mäktiga fyra, de stora ligorna och till slut kommer du förhoppningsvis att få dina svar.

Samsung Galaxy Note 10 Plus

Galaxy Note 10-serien hade premiär den 7 augusti 2019 i tre varianter – Galaxy Note 10, Note 10 Plus (recension) och Note 10 Plus 5G. Den sista är i princip Not 10+ med 5G-kapacitet.

De har en AMOLED-skärm med Infinity-O-utklipp, tillsammans med stöd för HDR10 +, WQHD + -upplösning, ett enormt 91,0% skärm-till-kropp-förhållande, Gorilla Glass 6-skydd.

LÄS OCH: Vanliga frågor om Samsung Galaxy Note 10 Plus – Alla frågor besvarade

En frontkamera på 10 MP finns i Infinity-O-hålet på skärmen. När det gäller baksidan får du en 12MP huvudsensor tillsammans med en 12MP telezoomsensor och slutligen en 16MP ultravidvinkelsensor.

Den levereras med antingen Exynos 9825 eller Snapdragon 855-chipset baserat på din region, i kombination med Android 9.0, flera minneskombinationer och många funktioner att skriva hem om.

LÄS OCH: Samsung Galaxy Note 10+ vs Note 10 vs Note 9: Vad har förändrats?

Apple iPhone 11 Pro Max

iPhone 11-serien hade premiär den 10 september 2019. Som ryktet bevittnade vi lanseringen av tre nya iPhones -iPhone 11, 11 Pro och 11 Pro Max.

Apple iPhone 11 Pro Max, eller krona juvelen i partiet sport en 6,5-tums OLED, 2688 × 1242-pixlar skärm med 458 PPI. Den har en Taptic vibrationsmotor.

LÄS OCH: Google Pixel 4 Face Unlock vs Apple iPhone Face ID

Även om hack ön överst förblir intakt, den inneboende. Där ligger den påstådda 12MP främre kameran och en uppgraderad Face ID-mekanism. Den påstådda skanningen av sub-epidermal och andra nitty-gritty är under slöjan för tillfället.

Cupertino-företaget har bankat tungt på den nya bakre kameratripletten. Det fyrkantiga scenen har tre 12 MP-objektiv, som inkluderar en primär ‘standard’ -sensor (med bländare f / 1,8), en telezoom (f / 2,4) och slutligen en ny 120-graders ultravidvinkel (f / 2.0) sensor. På videofronten får du 4K @ 60 fps från alla tre kamerorna.

Apple WWDC 2019Källa: Apple

Apples neurala motor samt en dedikerad bildprocessor som förstärker iPhone-bilderna. Vila, den levereras med ett uppgraderat A13 Bionic-chip och iOS 13-programvara.

Google Pixel 4 XL

Pixel 4 allt vi vet hittills

Pixel 4 och Pixel 4 XL är planerade att anlända i oktober 2019.

Google vände tabellerna om läckor och rykten kring telefonen genom att reta många av Pixel 4: s viktigaste detaljer. Det började med att bekräfta den fyrkantiga stöten på baksidan. Ja, både Google och Apple delar tydligen designelementen.

Kamerarrangemanget är dock lite annorlunda än iPhone. Här har du dubbla kamerasensorer, en LED-blixt (längst ner) och en utskärning för laser autofokus (överst). Det finns en liten mikrofonutskärning bredvid LED-modulen.

Google Pixel 4 Face Unlock vs Apple iPhone Face IDKälla: Google

Snart presenterade Google också Face Unlock-funktionen i Pixel 4, som drivs av en egen Soli-radar. Det liknar men ändå annorlunda än iPhone’s Face ID, noggrant täckt i vår dedikerade jämförelse. Vare sig det är ett partytrick eller tekniskt underverk?

Vila, vi kan säkert anta att enheten ska packa Snapdragon 855 eller kanske till och med 855 Plus-varianten och Android 10 OS.

LÄS OCH: Google Pixel 4 förhandsvisning: släppdatum, pris, nyheter, läckor och allt vi vet hittills

Huawei Mate 30-serien

Huawei Mate 30 Pro

Efterföljaren till Mate 20 Pro är enligt uppgift bunden till debut den 19 september vid ett München-evenemang. Precis som de andra märkena förväntas Huawei också avslöja tre nya telefoner – Huawei Mate 30, Huawei Mate 30 Pro och Huawei Mate 30 Lite.

Även om mycket om telefonerna fortfarande är under slöjan, har ryktkvarnen spydt en vertikal rektangulär bakre kamerapanel med ett ökat antal linser. Det förväntas att flagga fem linser på baksidan.

Mate 30 Pro-sensor vs Samsung Galaxy Note 10 Mate 30 Pro kamerasensor vs Samsung Galaxy Note 10 kamerasensor

En av dessa kommer att vara en 40MP (1 / 1,55-tums, fyrhjuligt RYYB-filter) sensorer. Den andra, också en 40MP (1 / 1,7-tums) sensor kommer att vara utrustad med en ultravidvinkellins. Slutligen kan den tredje av partiet möjligen vara en 8MP teleobjektiv, precis som P30 Pro (recension).

Skärmen kan ha dubbla selfie snapper i en stor skärmutskärning, liknande Galaxy S10 Plus (recension). En av dessa kan vara en 32MP-sensor. Huawei kan använda ett Face-ID-liknande teknik.

Under huven kommer den att ha en ny HiSilicon Kirin 990 5G SoC. Detta spekuleras ihop med 8 GB RAM, upp till 512 GB lagringsutrymme, ett 4500 mAh batteri som kan stödja 40 W SuperCharge och 27 W SuperWireless Charge.

Battle of Big 4 Flagship smartphones från 2019

Vi kommer att uppdatera telefonens specifikationer och funktioner när de träffar vår radar de närmaste månaderna. Vilken bland dessa 4 smartphones är du mest pumpad för? Eller finns det några av dina favoriter? Låt oss veta i kommentarerna nedan. Bokmärk sidan för att återgå till jämförelsen.