Samsung Galaxy M51 fÄr en UI 2.5-uppdatering med sÀkerhetsuppdatering i november, Secure Folder och mer i Indien

0 Shares

Samsung lanserade Galaxy M51-smarttelefonen med One UI 2.1 i Indien redan i september. Nu har den slÀppt ny One UI 2.5-uppdatering för telefonen i Indien som ger flera funktioner inklusive Secure Folder.

NÀr du gÄr in i privat lÀge krÀvs autentisering, vilket sÀkerstÀller att obehöriga anvÀndare inte kan komma Ät kÀnslig data. De privata versionerna av dessa appar lagras i den sÀkra mappen som Àr skyddad av Samsung Knox.

Detta ger ocksÄ AI-baserad app inuti den sÀkra mappen som heter Content Suggestions. Det kommer automatiskt att föreslÄ anvÀndare att flytta privata bilder av förvalda kategorier till den sÀkra mappen. AnvÀndare kan mÀrka ansikten eller typer av bilder som de vill flytta till en privat mapp, varefter smarttelefonen anvÀnder AI-motorn pÄ enheten för att komma med förslag.

Uppdateringen lÀgger ocksÄ till haptisk feedback i anvÀndargrÀnssnittet som faktiskt var inaktiverat i telefonen vid lanseringen. Uppdateringen Àr 962MB stor och har byggnummer M515FXXU1BTK4. Den ska vara tillgÀnglig för alla under de kommande dagarna.

0 Shares