Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Samsung Galaxy M12 kommer: Pris och tillgänglighet

Samsung Galaxy M12

För mer än en månad sedan introducerade Samsung Samsung Galaxy M12 i Indien, en ny billig smartphone som har ett enormt batteri, något som det koreanska företaget har vant oss vid på sistone. Den här modellen blir också efterföljaren till Galaxy M11 som lanserades 2020 i Spanien.

Tillverkaren fortsätter att stå fast när det kommer till att förbättra sin Galaxy M-familj med nya modeller som denna M12, som kan ståta med viktiga specifikationer och som dessutom har en helt original design. Trots att en satsning närmare medel-låg intervallet , än medelhög, på grund av dess reducerade pris.

Funktioner hos Samsung Galaxy M12

Denna nya smartphone levereras med en imponerande 6,5-tums HD + Infinity-V-panel , tillsammans med en hög uppdateringsfrekvens på 90 Hz. Och om vi tar en titt under huven kan vi hitta en kraftfull och energisnål processor, en 2,0 GHz Octa-core, med vilken vi garanterar optimerad prestanda.

När det gäller batteriet har Galaxy M12 med sig ett enormt 5 000 mAh batteri tillsammans med en 15 snabbladdare. En viktig funktion som också måste beaktas, och som många användare kommer att gilla, är dess adaptiva snabbladdningsteknik. Med den kommer vi att säkerställa att batteriets livslängd blir längre.

Om vi ​​tittar på baksidan av denna terminal kommer vi att stöta på dess fyrkamera med en 48 MP huvudsensor , ett 5MP ultravidvinkelobjektiv med ett 123-graders synfält som ger mer perspektiv till bilder, en makrosensor på 2MP och en 2 megapixel djupkamera. Och om vi tittar på dess framsida kommer vi att se dess 8 MP främre kamera.

Slutligen kommer den här mobilen inte att ha 5G-teknik, så vi måste behålla den 4G LTE . På samma sätt kommer den att vara kompatibel med Wi-Fi-nätverk 802.11 b/g/n, Bluetooth 5.0, GPS och kommer att ha ett 3,5 mm minijack. Och som vanligt i det här intervallet kommer M12 också att njuta av en accelerometer, en sensor för omgivande ljus och en närhetssensor, samt en fingeravtryckssensor på sidan.

Mycket ekonomiskt pris och tillgänglighet

samsung galaxy m12

Dessutom har Samsung lanserat två varianter av denna modell , en av dem med 64 GB internminne för ett pris av 259 euro, medan det andra alternativet med 128 GB lagring kommer att stanna på 279 euro. De kommer dock inte att vara tillgängliga att köpa förrän nästa maj 2, även om vi reserverar det före den dagen får vi 50 euro rabatt.