Samsung Galaxy Home Mini-smarthögtalare sägs släppas den 12 februari

0 Shares

Galaxy Home Mini Beta-programmet tillkännagavs i augusti 2019. Sedan dess har det gått under radaren, liknande Samsung Galaxy Home som tillkännagavs 2018 under Not 9 Keynote. Idag pekar dock en ny läcka på att den mindre Galaxy Home Mini lanserades den 12 februari 2020.

Betaprogrammet, när det lanserades i augusti 2019, visade upp produkten på den koreanska Samsung Galaxy Home Mini-webbsidan. Samtidigt som den endast var begränsad till Korea tillät webbplatsen att folk skickar in ansökan till Samsung och, om de väljs, skulle de ta emot enheten innan den lanserades för betatestning.

Produkten visade sig på CES 2020, där Samsungs vd för konsumentelektronik, Hyunsuk Kim antydde en produktlansering någon gång i början av 2020. Anledningarna till förseningen förklarades vara att Samsung designade produkten som inte bara en Bixby högtalare, men mer som ett kontrollnav.

I dag lägger Samsung ut en artikel (som sedan dess har tagits bort) om att Galaxy Home Mini skulle lanseras officiellt den 12 februari. Priset som nämns i posten för en sydkoreansk lansering var 99 000 won (cirka Rs. 5,926). Den här prislappen skulle göra det dyrare än en Google Nest Mini eller Amazon Alexa Echo smarta högtalare, båda som utan tvekan har bättre röstassistenter.

Källa 1, 2

0 Shares