Samsung Galaxy F41 med 6000 mAh batteri startar den 8 oktober via Flipkart

0 Shares

Galaxy F41 lanseras i Indien den 8 oktober

Efter framgÄngen med sin M- och A-serie kommer Samsung att introducera Galaxy F-serien i Indien. Den första telefonen under detta paraply blir Samsung Galaxy F41. Och det kommer att vara exklusivt för Flipkart. En ny annons pÄ e-handelsplatsen avslöjar lanseringen den 8 oktober kl. 17.30 IST.

Företaget har poppat upp teasers för den kommande produktutbudet genom sina sociala medier. Av sĂ„vĂ€l som nĂ„gra andra lĂ€ckor och rykten har vi lĂ€rt oss en hel del. SĂ„ hĂ€r Ă€r detaljerna för dig –

Samsung Galaxy F41 Specifikationer (förvÀntat)

I likhet med andra Samsung-enheter i mellannivÄ kommer den hÀr att ha en SAMLED-skÀrm med Infinity-U-utskÀrning. FrÄn Flipkart-annonsen vet vi att den kommer att packa ett massivt 6000 mAh batteri, ungefÀr som M31 (recension) och M31s (recension).

LÄS OCH: Samsung Galaxy S20 FE med 4500 mAh batteri, Snapdragon 865 SoC lanserad

Enligt den populÀra lÀckagaren Ishan Agarwal slÀpps telefonen i tre fÀrger, nÀmligen. Svart, blÄ och grön. Vi ser redan den gröna hÀr.

I en Geekbench-lista som nyligen dykt upp ser vi en enhet som tros vara F41 med den hackade Exynos 9611-chipsetet tillsammans med 6 GB RAM. Detta sÀkerhetskopierades av en post pÄ Google Play Console.

NĂ€r det gĂ€ller optik sĂ€gs det att handenheten visar en 64MP trippelkamera som Ă€r instĂ€lld pĂ„ baksidan. Även om de andra bakre sensorerna sĂ„vĂ€l som den inbyggda sensorn inom selfie snapper för nĂ€rvarande Ă€r okĂ€nd.

LÄS OCH: Praktisk Moto E7 Plus-recension

Hur som helst, bland annat kommer Galaxy F41 enligt uppgift att ha en bakmonterad fingeravtrycksscanner, USB-C-uttag och Android 11-baserad One UI-programvara ur lÄdan.

Precis som reklammaterialet i M-serien har Samsung-teasers tagit pÄ hornet med hjÀlp av adjektivord som börjar med bokstaven F (som full, fantastiskt, fantastiskt och moderiktigt). Vi ser fram emot fler detaljer som kommer att dyka upp under de ledande veckorna till lanseringen. SÄ hÄll ögonen öppna för det.

0 Shares