Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Samsung Galaxy Buds2: Funktioner, recensioner och pris

Även om de överraskande smartphonesna Galaxy Z Fold3 och Flip3 har fångat det mesta av uppmärksamheten under evenemanget som Samsung har hållit i dag, är de inte de enda saftiga nyheterna som det sydkoreanska märket hade för oss. Den har också presenterat dess nya Galaxy Buds2, i-hörlurar som bibehåller identiteten hos de ursprungliga knopparna men introducerar intressanta förbättringar i två väsentliga avsnitt.

Den första av dessa är dess ljudkvalitet, vilket enligt Samsung själv är betydligt högre tack vare de innovationer som den har implementerat i den akustiska designen av dessa hörlurar.

Och den andra är dess brusreduceringsteknik, som, om vi håller oss till vad detta märke säger, är märkbart effektivare än i dess tidigare hörlurar i denna familj. Det låter inte dåligt, så det är värt att titta närmare på dem.

Samsung Galaxy Buds2: tekniska specifikationer

FUNKTIONER
AKUSTISK DESIGN Elektrodynamiska brusreducerande in-ear-hörlurar
HÖGTALARE 2-vägs (diskant + bashögtalare)
LJUDANBÄTTNING Aktiv, med tre annulleringsnivåer och möjlighet att aktivera omgivande ljud
SENSORER Accelerometer, gyroskop, närhetssensor, pekplatta och VPU (röstupptagningsenhet)
MIKROFONER 3 (2 externa + 1 interna)
ANSLUTNING Bluetooth 5.2
BATTERI 61 mAh (hörlurar) 472 mAh (laddningsfodral)
ANSLUTNING USB-C
AUTONOMI Upp till 5 timmars musikuppspelning Upp till 3 fulla laddningar med laddningsfodralet för en maximal autonomi på 20 timmar
MÅTT 17 x 20,9 x 21,1 mm (hörlurar) 50 x 50,2 x 27,8 mm (laddningsväska)
VIKT 5 g (hörlurar) 41,2 g (laddningsväska)
PRIS Från 149 euro

Två sätt att låta bättre än de ursprungliga Galaxy Buds

Dessa hörlurar har en tvåvägs akustisk design (som Pro-versionen av de första Buds), så inuti var och en av dem finns två högtalare: en bashögtalare, som är ansvarig för att återge mittfrekvenserna och den låga änden, och en diskant, som återger diskanten.

Ljudkvaliteten på hörlurar som dessa beror till stor del på hur effektivt deras designers har tagit fram sammanhanget mellan de två högtalarna, men att testa det kräver att du testar dem lugnt, något vi hoppas få möjlighet att göra i studion. framtida.

Samsung ser till att dessa hörlurar ger oss ett mer transparent och detaljerat ljud än sina föregångare. Och också att dess frekvenssvar är bredare (det är synd att vi fortfarande inte vet vad dess officiella frekvenssvar är). Återigen kommer vi att kontrollera när vi analyserar dem. Ytterligare en egenskap hos dessa Buds2 som inte är värda att överse är deras förmåga att enkelt byta mellan enheter när vi tidigare har länkat dem med olika lösningar från Galaxy -familjen, till exempel en smartphone och en surfplatta.

Dessa hörlurar har ett 61 mAh batteri, tillräckligt för att erbjuda oss, alltid enligt Samsung, upp till 5 timmars musikuppspelning (om ljudtrycksnivån är hög, är dess autonomi möjligen lägre än denna siffra). Laddningsfodralet innehåller dock ett 472 mAh batteri som, igen enligt detta märke, tillåter oss att ladda hörlurarna helt tre gånger, vilket förlänger deras maximala autonomi till 20 timmar.

Samsung Galaxy Buds2

Upp till 98% brusreducering och tre nivåer av omgivande ljud

Som jag nämnde i de första styckena i denna artikel har Samsung under presentationen av dessa hörlurar insisterat på hur effektiv den nya tekniken för aktiv brusreducering är. Faktum är att han har illustrerat detta uttalande med ett intressant faktum: dessa Galaxy Buds2 lyckas avbryta upp till 98% av omgivande buller. I sig är denna siffra häpnadsväckande, men den har ett trick.

READ: Realme Air Buds Pro: Features, Reviews, And Price

I finstilta erkänner Samsung att dess avbokningsteknik når denna effektivitet i 110 Hz -banan, vilket gör att vi kan dra slutsatsen att ovanför och under denna frekvens är den inte lika effektiv. Detta betyder dock inte att de inte presterar bra på detta område.

De klarar sig nog bra. Kanske till och med mycket bra, så när de faller i våra händer kommer det att vara mycket intressant att se om de ligger på nivån på hörlurarna med den bästa brusreduceringen på marknaden, bland annat Sony WF-1000XM4 som smakar så bra munnen de har lämnat oss i vår analys.

Samsung Galaxy Buds2

En annan intressant egenskap hos dessa hörlurar som är värda att stanna kvar vid är möjligheten att aktivera tre olika nivåer av omgivande ljud. I vissa användningsscenarier, till exempel när du går på gatan, kan det vara nödvändigt att hörlurarna tar upp en del av ljudet från miljön så att vi uppfattar vissa stimuli och inte råkar ut för en olycka. Vi kan styra denna parameter från appen som Samsung föreslår att installera på våra mobiltelefoner för att få ut det mesta av dessa hörlurar.

Komponenterna i dessa hörlurar som är ansvariga för att implementera brusreducering och samla in omgivande ljud är dess tre mikrofoner (två yttre strålformning och en intern); VPU (Voice Pickup Unit), som är en sensor som samlar vår röst med hjälp av benledningsteknik; och naturligtvis, den nya maskininlärningsalgoritmen att, enligt Samsung, har dess ingenjörer utvecklat för att öka effektiviteten i sin brusreduceringsteknik.

Samsung Galaxy Buds2

Samsung Galaxy Buds2: pris och tillgänglighet

Dessa nya Samsung -hörlurar kommer att finnas i butikerna den 27 augusti i fyra olika färger: vit, grafit, olivolja och lavendel. De kommer att kosta 149 euro.