Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Samsung Galaxy Alpha träffar AT&T för att slåss mot iPhone 6

I augusti tillkännagav Samsung “nästa utveckling” i varumärket Galaxy med den helt nya Samsung Galaxy Alpha-smarttelefonen. En fantastisk enhet från alla sidor med snygga metallfasade kanter och bra hårdvara allt packat inuti en 4,7-tums enhet som syftar till att konkurrera med iPhone 6.

Nu lite mer än en månad senare är iPhone 6 officiellt här och skickas till köpare som vi talar, men den imponerande och metalliska Samsung Galaxy Alpha är bara tillgänglig utanför USA och för utvalda marknader. I morse meddelade dock AT&T och Samsung att telefonen kommer att finnas exklusiv med AT&T från och med senare i veckan.

Läs: Samsung Galaxy Alpha Release Tips på Note 4 Design

I flera månader föreslog rykten att Samsung Galaxy Alpha skulle vara en ny flaggskeppssmartphone i en mindre formfaktor för att slåss mot iPhone 6, och för det mesta gör den, men den var inte riktigt så kraftfull som många förväntade sig. Med detta sagt är det fortfarande en mycket imponerande och fickbar 4,7-tums enhet som borde ha iPhone 6-köpare som ser Samsungs väg.

galax-alfa-sida

Den kommande Samsung Galaxy Note 4 är en massiv 5,7-tums smartphone, och den kan vara lite för stor för vissa köpares händer. För dem som letar efter en premium -enhet som skickade vidare Galaxy S5 till förmån för att vänta på iPhone 6 kan Galaxy Alpha vara det perfekta valet. Den har en elegant design, en liten formfaktor och imponerande specifikationer för att hålla den en smarttelefon av hög kvalitet i många år framöver.

Detta kommer att vara ännu en exklusiv smartphone för AT&T, åtminstone för tillfället i alla fall, och här är vad du behöver veta om den helt nya AT&T Samsung Galaxy Alpha.

Specifikationer för Samsung Galaxy Alpha

 • 4,7-tums 1280 x 720 HD AMOLED-skärm
 • 1,8 GHz 8-kärnig Samsung Exynos-processor med 2 GB RAM
 • 32 GB intern lagring, ingen micro-SD-kortplats
 • 12 Megapixel bak och 2.1 front kamerainställning
 • Metall “solid finish” design
 • Android 4.4.4 KiKat
 • Fingeravtrycksskanner och pulssensor
 • 1 860 mAh batteri
 • Snygg design som bara är 7 mm tjock

Samsung Galaxy Alpha är i huvudsak Galaxy S5 och nya Note 4 kombinerade till en, men levereras i en liten 4,7-tums storlek för att konkurrera direkt med nya iPhone 6. De som inte vill ha en stor telefon som iPhone 6 Plus eller Not 4, men vill fortfarande ha en förstklassig upplevelse med en aluminiumdesign (det finns HTC One M8) den nya Alpha är värd att överväga.

Potentiella köpare som gillar vad den nya Galaxy Alpha har att erbjuda kommer att kunna få telefonen exklusivt från AT&T med start den 26 september. Den vanliga prissättningen gäller, men här är fördelningen med tillstånd av AT&T.

 • $ 25,55 per månad på AT&T Next18.
 • $ 30,65 per månad på AT&T Next12.
 • 199,99 dollar med ett tvåårigt avtal.
 • Inget årligt åtagande för $ 612,99.

Det är en flaggskeppssmartphone och levereras med ett flaggskeppspris. Det är värt att notera att iPhone 6 från AT&T är samma $ 199 med ett nytt 2-årskontrakt för 16 GB-varianten, och hoppar till $ 299 för 64 GB-alternativet. Galaxy Alpha kostar endast $ 199 för 32 GB-modellen, men det är en av några Samsung-smartphones som inte stöder utbyggbart lagringsutrymme med en micro-SD-kortplats.

Galaxy S5 vänster vs Galaxy Alpha höger

Galaxy S5 vänster vs Galaxy Alpha höger

Samsungs nya Galaxy Alpha har samma fingeravtrycksläsare, pulssensor och aluminiumkanter som Note 4, så det borde vara en utmärkt telefon att hålla och använda.

För närvarande är AT&T den exklusiva bäraren av Galaxy Alpha, men vi kunde se andra erbjuda det vid ett senare tillfälle. Den har imponerande specifikationer som passar ganska bra med den nya iPhone 6, liksom storleken, så köpare kan ha ett tufft beslut när de går in i en AT & T -butik och provar den här telefonen personligen. Förvänta dig det i butikerna från och med 26 september.