Samsung Galaxy A22 5G kommer att anvÀnda en Dimensity 700-processor

0 Shares

Samsung Galaxy A22 5G kommer att anvÀnda en Dimensity 700-processor

Ryktena om Samsung Galaxy A22 5G fortsÀtt komma, om vi i början av mars fick reda pÄ de första egenskaperna hos denna nya terminal frÄn det koreanska företaget för mellanklassen, har Google idag bekrÀftat processorn som kommer att ansvara för att ge den kraften. Detta faktum har gjort det klart för oss att idén med den asiatiska tillverkaren Àr att fortsÀtta förnya i hela sitt mellansortiment med nya förbÀttringar för att göra dem allt mer kompetenta.

Efter sin passage genom Geekbench började det ryktas vilken typ av processor den skulle ha i magen, men idag Ă€r det redan en realitet, eftersom det koreanska företaget har satsat pĂ„ en MediaTek Soc för att utrusta den med 5G . Dessutom arbetar de pĂ„ sin billigaste 5G-smarttelefon hittills. Även om det för nĂ€rvarande Ă€r okĂ€nt nĂ€r den hĂ€r mobila enheten Ă€ntligen kommer att se ljuset.

Adjö till Exynos, den kommer att ha ett Mediatek-chip

Galaxy A22 5G dök upp pĂ„ Googles Play Console-listor och visade bĂ„de dess frontdesign, RAM, skĂ€rmupplösning, modellnummer och processor. DĂ€rför skulle en rad egenskaper som vi har pratat om i veckor bekrĂ€ftas pĂ„ en gĂ„ng. Samsungs nya Galaxy (SM-A226B) kommer att börja sĂ€ljas med en Infinity-V-panel med Full HD+-upplösning , och det ryktas vara 6,5 ​​tum.

Chip MediaTek

Dessutom kommer den att köra Android 11 ur lÄdan och det finns en chans att det kommer att vara med One UI 3.1. Och som vi har meddelat, under huven kommer den att ha ett MediaTek-chip, MÄtt 700 med 4 GB RAM , bortsett frÄn Exynos-processorn som vi sÄg i Galaxy A21.

LikasÄ stÄr vi inför en processor med tvÄ högpresterande Cortex-A76 CPU-kÀrnor med en 2,2 GHz klockfrekvens, sex lÄgeffekt Cortex-A55 CPU-kÀrnor med en 2 GHz klockfrekvens och en ARM GPU. Mali-G57 med en frekvens pÄ 950 MHz.

Och vad gÀller egenskaperna hos dess bakre kameror , det har redan upptÀckts att den kommer att ha en 48 megapixel huvudsensor, Ätföljd av 8 megapixlar för sin supervidvinkel och 2 megapixlar med makrofokus.

En budget Samsung med ett stort batteri

samsung y bateria

Galaxy A22 5G kan komma att ha ett stort 5 000 mAh batteri , tillsammans med en snabbladdning pĂ„ 15W snabbladdning. Och det Ă€r inte allt, eftersom den förvĂ€ntas ha sin fingeravtryckslĂ€sare pĂ„ sidan. NĂ€r det gĂ€ller priset kan vi prata om 279 € i Europa, och den kommer att finnas i fyra fĂ€rger: grĂ„, ljusgrön, lila och vit.

0 Shares