Samsung Galaxy A22 5G kommer att använda en Dimensity 700-processor

0 Shares

Samsung Galaxy A22 5G kommer att använda en Dimensity 700-processor

Ryktena om Samsung Galaxy A22 5G fortsätt komma, om vi i början av mars fick reda på de första egenskaperna hos denna nya terminal från det koreanska företaget för mellanklassen, har Google idag bekräftat processorn som kommer att ansvara för att ge den kraften. Detta faktum har gjort det klart för oss att idén med den asiatiska tillverkaren är att fortsätta förnya i hela sitt mellansortiment med nya förbättringar för att göra dem allt mer kompetenta.

Efter sin passage genom Geekbench började det ryktas vilken typ av processor den skulle ha i magen, men idag är det redan en realitet, eftersom det koreanska företaget har satsat på en MediaTek Soc för att utrusta den med 5G . Dessutom arbetar de på sin billigaste 5G-smarttelefon hittills. Även om det för närvarande är okänt när den här mobila enheten äntligen kommer att se ljuset.

Adjö till Exynos, den kommer att ha ett Mediatek-chip

Galaxy A22 5G dök upp på Googles Play Console-listor och visade både dess frontdesign, RAM, skärmupplösning, modellnummer och processor. Därför skulle en rad egenskaper som vi har pratat om i veckor bekräftas på en gång. Samsungs nya Galaxy (SM-A226B) kommer att börja säljas med en Infinity-V-panel med Full HD+-upplösning , och det ryktas vara 6,5 ​​tum.

Chip MediaTek

Dessutom kommer den att köra Android 11 ur lådan och det finns en chans att det kommer att vara med One UI 3.1. Och som vi har meddelat, under huven kommer den att ha ett MediaTek-chip, Mått 700 med 4 GB RAM , bortsett från Exynos-processorn som vi såg i Galaxy A21.

Likaså står vi inför en processor med två högpresterande Cortex-A76 CPU-kärnor med en 2,2 GHz klockfrekvens, sex lågeffekt Cortex-A55 CPU-kärnor med en 2 GHz klockfrekvens och en ARM GPU. Mali-G57 med en frekvens på 950 MHz.

Och vad gäller egenskaperna hos dess bakre kameror , det har redan upptäckts att den kommer att ha en 48 megapixel huvudsensor, åtföljd av 8 megapixlar för sin supervidvinkel och 2 megapixlar med makrofokus.

En budget Samsung med ett stort batteri

samsung y bateria

Galaxy A22 5G kan komma att ha ett stort 5 000 mAh batteri , tillsammans med en snabbladdning på 15W snabbladdning. Och det är inte allt, eftersom den förväntas ha sin fingeravtrycksläsare på sidan. När det gäller priset kan vi prata om 279 € i Europa, och den kommer att finnas i fyra färger: grå, ljusgrön, lila och vit.

0 Shares