Samsung Galaxy A10s börjar ta emot Android 11

0 Shares

Det asiatiska företaget fortsätter med sin färdplan för uppdateringar av den nya versionen av operativsystemet. Och den här gången är det upp till denna Samsung-modell som har några år bakom sig, som vi har sett. Så Samsung fortsätter att vara seriösa när det kommer till att uppdatera sina något äldre och billigare telefoner.

Android 11 för Galaxy A10s

Samsung har börjat rulla ut en ny mjukvaruuppdatering för Galaxy A10s som inkluderar Android 11 och den senaste säkerhetsuppdateringen som gäller denna månad. Den kommer också med firmwareversion A107FXXU8CUG1. Denna modell av det asiatiska företaget, som som vi redan har nämnt lanserades i mitten av 2019, får sin sista större uppdatering av operativsystemet från Google. Mer än något annat, för enligt färdplanen skulle förändringarna i ditt operativsystem vara över.

Så från och med nu kommer den bara att ha nya säkerhetskorrigeringar. Dessutom detta ny sammanställning av mjukvara för denna modell från den koreanska tillverkaren har börjat implementeras i Malaysia och Vietnam, för nu. Men som vid andra tillfällen kommer de att lanseras på de olika smartphonemarknaderna, inklusive den europeiska.

Denna nya programvara för med sig en förnyad design av användargränssnittet , förbättrade filappar som Samsung Internet och Samsung Keyboard, unika behörigheter och automatisk återställning av behörigheter. Och det är inte allt, eftersom vi också stöter på en omsorgsfullt omdesignad meny. Och det kommer att erbjuda oss möjligheten att ta bort GPS-platsdata från bilder. Det kommer till och med att underlätta åtkomsten till oss för att lättare kunna styra hemenheter.

Det är också viktigt att notera att användare som uppdaterar till den här nya versionen kommer att ha fler låsskärmsalternativ, en konversationssektion i meddelandefältet och en dedikerad mediaspelare-widget som kommer att finnas under snabbpanelen. Dessutom kommer både prestandan och stabiliteten hos Galaxy a10s att förbättras.

0 Shares