Samsung borde definitivt avbryta Galaxy Note-linjen

0 Shares

Företaget hade meddelat att det inte skulle avbryta Galaxy Note-linjen, men det verkar som att det kommer att bli en avbokning

Tidigare i Är sa Samsung att de hade hoppat över en generation av Galaxy Note-serien och inte avbrutit som vissa rykten pÄpekade. Den senaste rapporten som kommer direkt frÄn Sydkorea tyder dock pÄ nÄgot annat.

Det verkar som att Samsung helt har tagit bort Note-serien frÄn sin produktplanering för 2022 och huvudorsaken bakom detta Àr de hopfÀllbara.

Detta Àr vettigt nÀr man tittar pÄ statistiken. Galaxy Note10- och Note20-linjerna fick cirka 12,7 och 9,7 miljoner bestÀllningar under 2019 respektive 2020, medan Galaxy Z Fold-mÄlen enbart överstiger 13 miljoner.

SÄ om Samsung ser en uppÄtgÄende trend nÀr det gÀller att vika smartphonebestÀllningar och minskande anteckningsförsÀljning, Àr det logiskt att ersÀtta anteckningen med VÀnd och vik. NÀr allt kommer omkring var det inte för inte som nya Galaxy Fold gav stöd för S Pen-pennan.

Dessutom sÀger rapporten att Samsung stoppar produktionen av Galaxy Note20 och Note20 Ultra 2022, men det Àr att vÀnta med tanke pÄ att dessa tvÄ modeller slÀpptes för över ett Är sedan.

Avatar av André Luiz

Grundare och chefredaktör för Tekimobile Media. Förutom att vara entreprenör arbetade han i 20 Är med elektronik och telekom tills han bestÀmde sig för att Àgna sig 100 % Ät innehÄllsproduktion.

0 Shares