Samsung borde definitivt avbryta Galaxy Note-linjen

0 Shares

Företaget hade meddelat att det inte skulle avbryta Galaxy Note-linjen, men det verkar som att det kommer att bli en avbokning

Tidigare i år sa Samsung att de hade hoppat över en generation av Galaxy Note-serien och inte avbrutit som vissa rykten påpekade. Den senaste rapporten som kommer direkt från Sydkorea tyder dock på något annat.

Det verkar som att Samsung helt har tagit bort Note-serien från sin produktplanering för 2022 och huvudorsaken bakom detta är de hopfällbara.

Detta är vettigt när man tittar på statistiken. Galaxy Note10- och Note20-linjerna fick cirka 12,7 och 9,7 miljoner beställningar under 2019 respektive 2020, medan Galaxy Z Fold-målen enbart överstiger 13 miljoner.

Så om Samsung ser en uppåtgående trend när det gäller att vika smartphonebeställningar och minskande anteckningsförsäljning, är det logiskt att ersätta anteckningen med Vänd och vik. När allt kommer omkring var det inte för inte som nya Galaxy Fold gav stöd för S Pen-pennan.

Dessutom säger rapporten att Samsung stoppar produktionen av Galaxy Note20 och Note20 Ultra 2022, men det är att vänta med tanke på att dessa två modeller släpptes för över ett år sedan.

Avatar av André Luiz

Grundare och chefredaktör för Tekimobile Media. Förutom att vara entreprenör arbetade han i 20 år med elektronik och telekom tills han bestämde sig för att ägna sig 100 % åt innehållsproduktion.

0 Shares