Samsung Blade Bezel Laptop har en kamera under panelen

0 Shares

Samsung har retat en nästan ramlös bärbar design som rymmer en kamera under panelen. Det är döpt Blade Bezel. Så medan smarttelefonmarknaden har sett några tidiga användare av sådan design, är detta, om jag inte tar fel, den första i sitt slag inom den bärbara datorns territorium.

Så låt oss titta på vad vi vet om världens första bärbara dator med en webbkamera på skärmen.

Samsung Blade Bezel: UPC

Detta har en OLED-panel med ganska smala gränser som ska ge en uppslukande visuell upplevelse. Det är möjligt på grund av det “osynliga kamerahålet”. Samsung berättar att skärmdelen ovanför kameran kommer att bli transparent (troligen genomskinlig) när du avfyrar kameran för videosamtal.

LÄS OCH: Samsung Exynos 2100 SoC blir officiell; Levereras inom Galaxy S21-serien

Nu är det inte klart om eller vilken typ av AI-trollkarl som företaget använder för att uppnå denna bedrift.

Vad vi vet är några andra visningsvärden som OLED-panelen är 13,3 tum diagonalt och erbjuder upp till 93% skärm-till-kropp-förhållande. Den är bara 1 mm tjock och sägs vara 50% tunnare och över 50 gram lättare än traditionella OLED-paneler.

LÄS OCH: Samsung Galaxy Unpacked 2021 kommer live i Indien den 14 januari kl 20.00

Det är allt avslöjat för nu. Samsung håller detaljerna relaterade till bärbara datorer, lansering, pris och tillgänglighet närmare bröstet. Om vi ​​skulle gissa är det troligt att skärmen kan visas på någon av företagets Chromebooks. Förresten finns det också rykten kring en under-display-kamera på den kommande Galaxy Z Fold 3.

0 Shares