Samsung bekräftar att det inte kommer att finnas någon Galaxy Note 21 i år Betrodda recensioner

0 Shares

Samsung har avslöjat planer på att fokusera på sin Galaxy Z-serie och kommer inte att avslöja en ny Galaxy Note det här året.

Samsung har fattat det djärva beslutet att lämna ut några meddelanden om Galaxy Note 21 i år och sa att det istället kommer att fokusera på att bredda Noteringsfunktioner till fler Samsung-enheter.

I ett nyligen publicerat pressmeddelande hävdade företaget istället att det kommer att debutera sin nästa Galaxy Z-familj, inklusive den första S-penna någonsin designad speciellt för hopfällbara telefoner.

Med lanseringen av Galaxy Fold vill företaget ge sig ut på okartat område och förbättra den vikbara kategorin med sin andra generation av vikbara, inklusive Galaxy Z Fold 2 och Galaxy Z Flip.

Den tredje generationen av hopfällbara enheter bör öppna upp nya funktioner och Samsung lovade för förbättrad hållbarhet hos de senaste enheterna, vilket kan hänvisa till starkare gångjärn på de senaste vikbara, så att de kan öppnas och stängas ännu mer.

Den kommande Z Flip sägs också vara beväpnad med mer hållbara och starkare material, med en mer förfinad stil än de tidigare fällbara telefonerna på marknaden.

Samsung nämnde också deras kommande samarbete med Google, med hänvisning till den “nya enhetliga bärbara plattformen” i pressmeddelandet, som antagligen antyder Galaxy Watch 4 med Wear OS.

Det avslöjades också att den tredje generationen av Galaxy Z-telefoner kommer att ställas in med ännu fler partnerappar, som videosamtal med Google Duo och titta på videor i Flex-läge på Youtube. De nya Galaxy Z-telefonerna lovar att ge sömlösa och optimerade upplevelser.

Samsungs Unpacked-evenemang är planerat till 11 augusti, så markera dina kalendrar för att ta reda på mer om vad företaget planerar och hur de nya Galaxy Z-telefonerna kommer att se ut.

Om du är intresserad av den hopfällbara marknaden, kolla in vilka vikbara telefoner som har tippats för 2021 och vad vi vet om Google Pixel-fällbara.

0 Shares