Samsung avslöjar av misstag nya Wearables Line-Up

0 Shares

Oj då. Det verkar som om någon på Samsung HQ har tryckt på en knapp tidigt, eftersom uppställningen av de senaste bärbara produkterna har dykt upp på framsidan av sin dedikerade Wear-app.

Produkterna inkluderar en ny fitnessklocka, nya fitnessband och trådlösa hörlurar. Tack vare den ständigt upptagna ryktfabriken från Samsung är inget av dessa exakt chockerande avslöjanden. Men i vissa fall är det första gången vi har fått bekräftelse från Samsung själv om dessa enheter.

Vi tittar på den nya linjen och ger en översikt över vad vi kan förvänta oss av Samsungs stora produktevenemang nästa vecka.

Vad är de nya Samsung Wearables?

Det finns fyra nya enheter i rad, som vi tidigare har hört rykten om till viss del.

Galaxy Watch Active

Det första är Galaxy Watch Active, som internetdetektörer skulle ha upptäckt tidigare, efter att 91Mobiles fick tag på en tidig återgivning av enheten.

Vi kan nu bekräfta att det var den verkliga affären, eftersom klockan ser identisk ut i Wearable-appen. Tyvärr ger det inte för mycket bort, förutom att säga att fodralet är 44 mm.

Det markerar dock något av en anmärkningsvärd riktningsförändring för företaget, som hittills har marknadsfört sina fitnessklockor under Gear moniker, snarare än Galaxy.

Galaxy Fit & Fit e

Därefter två nya fitnessband. Vi heter Galaxy Fit och Fit e, och vi har fått veta att dessa skulle komma tack vare en Bluetooth-certifiering nyligen, men det här är första gången vi faktiskt tittar på de nya enheterna.

Fit verkar inte ha samma snygga böjda design som Gear Fit 2, utan har en mer platt skärm. Från vad vi kan se visar det också mindre data på skärmen. Detta kan peka på en mer nybörjad enhet. Appen låter inte heller vad det “e” -suffixet betyder, men vi borde ta reda på nästa vecka.

Galaxy Buds

Slutligen har vi fått bekräftelse på Samsungs trådlösa hörlurar, Galaxy Buds.

Av gänget är det förmodligen det minst överraskande, med tanke på den stora mängden data som redan har gjort det online om dem. Vi har redan sett (inofficiella) pressbilder av dessa, och precis som Galaxy Fit har Bluetooth-certifieringar också dykt upp online.

Det finns ett rykte om att Galaxy S10-telefonen kommer att kunna ladda andra enheter (om du är villig att ge upp telefonens dyrbara juice). Galaxy Buds skulle vara en främsta kandidat för den här snygga funktionen.

Hur hände läckan?

Medan vi har sett många Samsung-läckor nyligen, är det sällsynt att de kommer direkt från hästens mun (ett anmärkningsvärt undantag är dess senaste reklamfilm som visar upp sin hopfällbara telefon). Vanligtvis är vår första titt på kommande teknik tack vare en alltför entusiastisk arbetare på produktionslinjen som smyger ut några snaps. Medan vi verkligen har haft några av dem för Samsungs senaste sortiment kommer den senaste läckan från en ganska ovanlig källa – en officiell Samsung-app.

Appen i fråga är Galaxy Wearable, den medföljande appen för alla bärbara enheter som Samsung erbjuder. Genom att synkronisera med appen kan ägare kommunicera med enheten, styra den, se statistik och så vidare.

När appen öppnas ombeds användaren att välja den enhet de vill synkronisera med. Vanligtvis skulle detta vara begränsat till produkter som faktiskt finns på marknaden just nu. Men det verkar som om någon på Samsung kan ha varit lite för ivriga att uppdatera appen, eftersom den nu visar Samsungs oanmälda produkter.

När detta skrivs är alla fortfarande synliga i appen.

En avsiktlig olycka? Se vår rapport om hur och varför tekniska läckor händer

Vad kan vi förvänta oss från Samsung-evenemanget den 20 februari?

En av de saker som Samsung har varit direkt med oss ​​om är datumet för den stora avslöjandet – 20 februari. Vid Samsungs stora evenemang kommer dessa bärbara enheter, plus andra enheter, att “officiellt” presenteras. Men vad ska vi se fram emot?

Den förväntade rubrikfångaren av evenemanget kommer utan tvekan att vara Samsung S10, den senaste flaggskeppstelefonen för företaget. Naturligtvis har S10 varit föremål för mycket spekulation under de senaste månaderna.

Läckade bilder som vi har sett på det tyder på att det kan innehålla Samsungs första ” pinhole ” framåtvända kamera, som gör bort placeringen av den ovanför skärmen och istället sätter den i ett litet hål i själva skärmen. Det finns också prat om att det kommer att ha en fingeravtrycksläsare som är integrerad i skärmen.

Sedan finns det den förväntade Samsung S10 Plus, S10 på steroider, med ännu mer kraft och en större skärm.

Om det inte blir dig hett under kragen, hur är det med Samsungs första hopfällbara skärmtelefon? Vi har redan haft en smygtopp vid ett utvecklarevenemang i november. Men “blinka och du kommer att sakna det” har precis lämnat oss fler frågor än svar.

Även om Samsung inte är det första varumärket som får en telefon som den här på marknaden, förväntar vi oss att den levererar en hög nivå av polska och innovation.

Nästa veckas Samsung-evenemang kommer säkert att ge några fascinerande produkter, men just nu är det svårt att säga om företaget har några överraskningar kvar.

0 Shares