Samsung är redo att göra julen roligare med Lucky Draw…

0 Shares

Samsung India har utlyst en tävling om nyårslott för sitt utbud av hushållsapparater för att göra sina konsumenters jul- och nyårsfirande roligare och större.

Som en del av denna dragning kommer cirka 600 konsumenter som köper Samsungs kylskåp, tvättmaskiner, mikrovågsugnar, diskmaskiner och air Dressers från 15 december 2021 till 26 januari 2022 ha en chans att vinna Samsung Air Dressers, Refrigerators värda Rs. 4 miljoner.

LÄS ÄVEN: Realmes GT 2 Pro kommer med en pappersinspirerad design och 150-graders ultravid kamerasensor

Allt du behöver göra är att registrera dig på mikrosajten och ladda upp fakturan när köpet är klart. Vinnarna kommer att tillkännages vid 4 olika tillfällen under tävlingsperioden. Tävlingsdeltagandet gäller vid köp av Samsung hushållsapparater från alla ledande butiker över hela landet (förutom Tamil Nadu).

För Tamil Nadu-konsumenter har Samsung introducerat en annan tävling där de måste ange en slogan på mikrosajten tillsammans med fakturan för den Samsung hushållsapparat de har köpt. 18 lyckliga vinnare från Tamil Nadu kommer att tillkännages i slutet av kampanjperioden.

Dessutom kan konsumenter över hela Indien under erbjudandeperioden utnyttja sådana erbjudanden som ytterligare cashback upp till 20 % och EMI:er från så lågt som 990 INR.

LÄS ÄVEN: Nya indiska original att se på Netflix i december 2021

“När 2021 går mot sitt slut vill vi på Samsung hjälpa våra konsumenter att få ut det mesta av jul- och nyårsfirandet genom att belöna dem för deras kärlek och engagemang för oss. Vi har sammanställt en unik tävling som syftar till att ge dem en möjlighet att uppgradera sina hem med premiumteknologi och produkter från Samsung, säger Raju Pullan, Senior VP, Consumer Electronics Business, Samsung India.

0 Shares