Samsung använder LG -batterier i Galaxy Note 8

Det verkar som om LG inte kommer att ha något emot Samsungs smartphone och LCD -TV -företag som blomstrar nästa år. Efter att ha köpt affären för att leverera LCD -paneler till Samsung efter Sharps utgång, går rykten om att den dominerande Android -spelaren kommer att köpa smartphone -batterier från LG Chems nästa år istället för att förlita sig på sitt eget dotterbolag Samsung SDI.

Skälen att söka ytterligare leverantörer är ganska uppenbara. Den sydkoreanska tillverkaren tar alla steg som krävs för att undvika Note7 som batteri fiasko och för att väcka mer förtroende hos blivande köpare.

Läs också: Exploderande Galaxy Note 7 -batterier kan kosta Samsung en miljard dollar

IMG_3494

Det måste också noteras att Samsung inte riktigt är redo att dela med sig av den exakta anledningen till att Galaxy Note7 exploderade med pressen, även om det ryktas ha slutfört sin interna utredning. Note7 -telefonerna som exploderade hade batterier från två olika källor – Samsung SDI och Kinas ATL – och därmed kanske batterier inte ens är boven här.

Affären har dock inte slutförts ännu och förutsatt att den går igenom kommer nästa generations Note -enheter, och inte den kommande Galaxy S8, att vara de som använder LG -batterier.

Samtidigt kommer Samsung att göra sitt bästa för att göra en hård comeback med Galaxy S8 i april nästa år.

Via

Relaterade Artiklar

Back to top button