Samsung A-Series (2018) -telefoner kommer att ha Infinity Display och Bixby

0 Shares

Samsungs telefoner i A-serien har alltid gjort avancerade funktioner till ett budgetpris. Om de senaste rykten är sanna kommer de kommande telefonerna i A-serien (2018) att vara väldigt spännande. De läckta scheman från Galaxy A8 avslöjar att telefonen kommer att innehålla en Infinity-skärm och fingeravtryckssensor på baksidan.

Vad är intressant i Galaxy A8, A7, A5 (2018)?

  • De nya telefonerna i A-serien kommer att ha en 18: 9 infinity-skärm, en funktion som blivit allt vanligare idag, men en som Samsung fortfarande reserverar för sina avancerade S-serietelefoner.
  • Eftersom det inte finns något utrymme på framsidan flyttas fingeravtryckssensorn bakåt. Vad som är intressant är dock att fingeravtryckssensorn kommer att finnas under kameraknappen, det vill säga att den kommer att vara mer tillgänglig än den för närvarande är på S8 Plus och i not 8.
  • Och de kommer också att ha Bixby-knappen.

Nu är jag säker på att många av er skulle räkna den tredje punkten som en nackdel, men efter att ha experimenterat med Bixby Voice anser vi att detta verkligen är något som kan vara till nytta. Bixby har bättre kontroll över telefonens hårdvara och därmed kan du använda röstkommandon för saker som att slå på Bluetooth eller blått ljusfilter. Andra Bixby-funktioner som Bixby-vision blir också bättre med tiden.

Läs också: Samsung Galaxy A5 (2017) Recension

Samsung Galaxy A-series (2018) Specifikationer

Läckta Geekbench-poäng påpekar att Samsung kommer att använda Exynos 7885-chipset på de nya A-seriens telefoner, vilket är en 14nm-chip med 2x Cortex-A73-kärnor och 6x Cortex A53-kärnor. De kinesiska varianterna kommer dock att använda Snapdragon 660.

Samsung kommer också att öka RAM (4 GB till 6 GB) och lagringskapacitet jämfört med senaste generationens modeller.

Samsung A-series (2018) lanseringsdatum

Samsung A-serien (2018) -telefoner – A5, A7 och A8 – förväntas bli officiella i februari i början av nästa år.

https://www.smartprix.com/bytes/14-cool-things-can-s-pen-galaxy-note-8/

0 Shares